Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Gulbe pēc meitiņas piedzimšanas kļuvusi vēl skaistāka

© F64 Photo Agency

Dziedātāja un vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča kopā ar vīru Denisu Paškeviču pirmo reizi pēc meitiņas piedzimšanas atkal kāpa uz skatuves. Piedalīties TV3 šovā «Mūsu Zelta dziesmas» abus pierunājusi šova režisore Dita Torstere.

Trīs mēnešus vecās meitiņas Jasmīnas Antuanetes māmiņa, vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča šovā «Mūsu Zelta dziesma» aizstāja dziedātāju Diānu Pīrāgs viņas prombūtnes laikā. Uz «Skonto» halles skatuves viņai līdzās bija arī vīrs – saksofonists Deniss Paškevičs. Pēc uzstāšanās īsu brīdi abi uzkavējās aizkulisēs un ļāvās preses fotogrāfu zibšņiem. Pēc meitiņas piedzimšanas Gulbe izskatās starojoša un laimīga. «Laimīga sieviete vienmēr izskatās skaista!» norādīja Paškevičs. Viņš pastāstīja, ka lielākoties sieva kopā ar meitiņu dzīvojoties pa māju, arī uz skatuves atgriezties tik ātri nemaz nav bijis plānots, taču Jolantu uzstāties pierunājusi šova režisore Torstere.

Pirms kāda laika Gulbe-Paškeviča ar sociālo tīklu facebook un twitter starpniecību iepazīstinājusi pasauli ar savu un Paškeviča meitiņu Jasmīnu Antuaneti: 17. septembrī viņa publicēja fotogrāfiju, kurā redzama, turot rokās savu tobrīd divus mēnešus veco meitiņu. «Me & my little me» – tā šo fotoattēlu bija nosaukusi māksliniece, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē «es un mana mazā es». Draugi un atbalstītāji sociālajos portālos jau nodēvējuši simpātisko bēbīti par mazo eņģelīti, bet pašu dziedātāju – par superskaistu mammu, neskopojoties ar laba vēlējumiem abām meitenēm.