Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Aktieris Žagars uz motocikla izbauda brīvības sajūtu

© F64

Pirms pieciem gadiem Dailes teātra aktieris Juris Žagars stāstīja, ka, aizejot pensijā no teātra, viņš iegādāšoties motociklu, lai dzīvē izbaudītu kādu asumiņi. Pensija vēl nav klāt, bet mocis jau nopirkts!

Šovasar aktieris Juris Žagars manāms pārvietojamies ar motociklu. «Es smejos, ka, tāpat kā ir Spaidermens, Supermens un Betmens, es esmu Stresmens. Stresmens ir cilvēks, kurš normāli nevar dzīvot bez, kā tagad moderni saka, «draiva». Man tas diemžēl piemīt. Ceru, ka pēc daudziem gadiem, kad aiziešu no teātra un pārdošu savu biznesu kādam jaunam un trakam, vairs tā nestresošu. Nopirkšu moci, braukāšu apkārt. Daudz slēpošu. Tā esmu izsapņojis,» pirms pieciem gadiem kādā intervijā teica Žagars. Bizness vēl nav pārdots, arī teātris nav pamests, taču sapni par motociklu aktieris ir piepildījis.

Pie sava 2007. gada izlaiduma «Yamaha XVS 1300A» aktieris ticis jau 2009. gadā, taču līdz šim Žagaram bija veiksmīgi izdevies neparādīties ar savu spēkratu bulvārpresē. »VZ« aktieri ar motociklu manīja vairākkārt, piemēram, pirms neilga laika viņš ar savu dzelzs rumaku bija piestājis netālu no Kultūras ministrijas. «Braukšanai ar moci ir sava veida brīvības sajūta, tomēr tajā pašā laikā esi atbildīgs gan par sevi, gan par pārējiem. Es sevi pieskaitu pie mierīgajiem braucējiem, kas lieki neriskē,» »VZ« teica Žagars.