Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Radiogeiša Adamss mēģina pārdot lidaparātu

© personīgā arhīva foto

Dažādos sociālajos tīklos cilvēki veic arī izdevīgus darījumus. Tā, piemēram, kolorītā radiogeiša Ieva Adamss ar «facebook.com» palīdzību mēģina notirgot desantnieku lidmašīnu. Piedāvājums ir reāls – par 15 000 eiro kāds savā īpašumā var iegūt «AN–2».

Veicot savas saimniecības sakopšanas darbus, reizēm var atrast dažādus brīnumus, kas pašam vairs nav vajadzīgi, taču tos var notirgot. Sociālajā tīklā «facebook.com» savā saimniecībā «atrasto» desantnieku lidmašīnu mēģina pārdot atraktīvā radiogeiša Ieva Adamss. «Manā saimniecībā atradās lidmašīna – īsta un lidojoša! «Antonov AN2». Man pat autovadītāja tiesības nedod, kur nu vēl pilota. Tāpēc pārdodu. Un par nieka 15 000 eiro var tikt pie saviem privātajiem mākoņiem, kaijām un adrenalīna,» tā savā profilā ziņo Adamss.

Sazinoties ar pašu radiogeišu, »VZ« noskaidroja, ka lidmašīna tik tiešām ir īsta un turklāt labā darba kārtībā. «Mans dzīvesdraugs Arnis Lejiņš, zinot manu kāri uz ekstrēmiem piedzīvojumiem, šovasar uzdāvināja lidmašīnas pilotēšanas iespēju. Mani tiešām apbūra šis process – todien turklāt bija ļoti stipra turbulence (stiprs vējš), un tomēr es no visas sirds izbaudīju lidojumu. Arnis priecājās, ka man patika, un teica, ka viņam «saimniecībā» palikusi viena lidmašīna, tā ka, ja es vēlos, lai piesakos pilotu kursos un – uz priekšu! Šis «Antonov AN2», vārdā «Leo», ir pēdējā no Arņa četrām lidmašīnām, kas tagad ir izsvaidītas pa pasauli: viena atrodas Tartu aviomuzejā, otra stāv Limbažu lidlaukā, bet vislaimīgākā – rozā krāsā – tika draugam, kurš dzīvo Bali salā, un tagad lidinās virs šīs paradīzes. «Leo» ir desantnieku variants, to izmantoja izpletņu lēkšanas kursos, bet es vēl neesmu gatava uzņemties atbildību par savu draugu dzīvībām, tādēļ lidojot gribu pagaidām riskēt viena pati. Nu un, protams, biedēt instruktoru. Tādēļ gribam pārdot «Leo», lai vietā nopirktu kaut ko mazu un supervieglu,» atklāja Adamss.