Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Ankipāns, Laviņš un Štāls sarūpē dēlus

© VZ arhīvs

Tālu nav jaunā KHL hokeja sezona, kurā startēs Rīgas superklubs «Dinamo». Līdztekus sportiskajām aktivitātēm vairāki kluba hokejisti šogad parūpējušies arī par personisko dzīvi, konkrētāk, par pēcnācējiem: jau gada sākumā pie atvasēm tika Gints Meija un Mārtiņš Karsums, bet pēdējos mēnešos par dēlu tēviem kļuvuši Juris Štāls, Rodrigo Laviņš un nupat arī Ģirts Ankipāns.

Pēc kluba «Dinamo» ziņām, Ģirts Ankipāns, kurš patlaban pats uzturas treniņnometnē Valmierā, par otrā bērna tēvu kļuvis otrdien, 26. jūlijā. Piedzimstot puika svēris 4730 gramu un bijis 60 centimetru garš, taču par vārdu vecāki līdz trešdienai vēl nebija izšķīrušies. Šis ir jau otrs bērns Ankipāna un viņa dzīvesbiedres Jekaterinas ģimenē. Pāra pirmais bērns – meita Aleksa – nāca pasaulē 2009. gadā, Pasaules čempionāta hokejā laikā.

Ne mazāk brašs puika 14. jūlijā piedzimis Rodrigo Laviņa un Janas Duļevskas ģimenē, kur vecākajam brālim Martinam pievienojies jaunākais – Niklāvs. Piedzimstot jaundzimušā svars bija 3640 gramu, bet garums – 53 centimetri. Bez liekas publicitātes šogad par tēvu, izrādās, kļuvis arī uzbrucējs Juris Štāls, kuram šo vēsti izdevās paturēt noslēpumā divus mēnešus. Par vecākiem pirmdzimtajam Patrikam hokejists un viņa laulātā draudzene, «Mis Latvija 2001» titula ieguvēja Baiba Švarca-Štāla kļuva 4. maijā. Štāls pats gan tobrīd izlases sastāvā piedalījies pasaules čempionātā hokejā. »VZ« jau rakstīja, ka šogad par tēviem kļuvuši arī Gints Meija un Mārtiņš Karsums. Meijas un viņa sievas Martas ģimenē 25. janvārī piedzima dēls Martins, savukārt Mārtiņš un Baiba Karsumi kļuvuši par meitiņas Elīzas vecākiem.

KRIETNS

Augumā nebūt ne nīkulīgā Ģirta Ankipāna atvase tēvu neatstāj kaunā – piedzimstot puika svēris 4730 gramu un bijis 60 centimetru garš.

ĢIMENE AUG

Rodrigo Laviņa un Janas Duļevskas pirmdzimtajam Martinam, kurš arī trenējas hokejā, gan vēl būs jāpagaida, līdz jaunākais brālis Niklāvs varēs piedalīties treniņos.

PA KLUSO

Juris Štāls un Baiba Švarca-Štāla par vecākiem bez liekas publicitātes kļuva 4. maijā.