Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Repšes krustmeita iekaro Franciju

© publicitātes foto

Ar spožiem panākumiem Francijā var lepoties «Ford Models» konkursa uzvarētāja Karlīna Caune: meitene piedalījusies fotosesijās vairākiem žurnāliem, kā arī bija redzama populārajā «Giambatistas Vialli» šovā.

Kā zināms, viņa ir kādreizējā premjera Einara Repšes krustmeita.

Karlīnas Caunes pārstāvis Latvijā, modeļu aģents Agris Blaubuks norāda, ka meitene ar savu darbu ir likusi sevi pamanīt un Francijā jau ir izdevies noslēgt līgumu ar ļoti labu modeļu aģentūru. Par ekspremjera Einara Repšes krustmeitu Karlīnu pēc uzvaras «2bmodels» un «Ford Models» rīkotajā konkursā kādu laiku nekas nebija dzirdams, un jau šķita, ka ar dažām modes skatēm izdaudzinātā topmodeles karjera beigusies. Taču šomēnes Karlīna spoži sākusi karjeru: fotosesijas vairākos franču modes žurnālos, pēdējā no tām pat prestižajam žurnālam «L’Officiel». Šīs fotosesijas rezultāts vēl būs tikai redzams, taču jau tagad atzinīgi novērtēta Karlīnas fotosesija ar nosaukumu «The Country Girls».

Lielākais sasniegums – šobrīd modes pasākuma «Haute couture» ietvaros meitene uzaicināta piedalīties «Giambatistas Vialli» šovā, kas Parīzes modes aprindās skaitās viens no nozīmīgākajiem notikumiem, kurā tiek pieaicinātas tikai vadošās topmodeles. «Viņa strādā ar ļoti lielu atbildību. Karlīna ir mērķtiecīga un simpātiska meitene, šie ir viņas lielākie trumpji, kāpēc cilvēkiem ir interesanti ar viņu sadarboties kā ar modeli. Šobrīd Karlīnai ir noslēgts līgums ar ļoti labu aģentūru. Tas nenozīmē, ka viņa ir «piesieta» Parīzei, mēs izskatām visus piedāvājumus,» »VZ« norādīja meitenes menedžeris Latvijā Agris Blaubuks.