Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Kulakovs atkal kopā ar savu līgavu Balčus

© f64

Aizvadītajā nedēļā restorāna «Kaļķu vārti» jumta terasē norisinājās vērienīga ballīte, kurā klātesošo «Stoli zaķu» bučas un flirtēšanu nelaida garām arī komponists Juris Kulakovs.

Liels bija pārsteigums, kad neilgi pirms pusnakts pasākumā ieradās arī komponista bijusī līgava Kristiāna Balčus, bet vēl lielāks pārsteigums bija viņas paziņojums, ka abi atkal ir kopā.

Sievietes kā tramvajs, gaida nākamo

Pirms kāda laika tika vēstīts par kolorītā pāra, komponista Jura Kulakova (53) un čellistes Kristiānas Balčus (24), attiecību beigām, lai gan vienubrīd abi pat gatavojās precēties. Balčus toreiz atklāja, ka viņai apnikuši mīļotā nepildītie solījumi, tāpēc meitene izvākusies no komponista mitekļa, kuru jau ilgāku laiku sauca arī par savām mājām. Pats Kulakovs šķiršanos ārēji nepārdzīvoja un turpināja baudīt sieviešu uzmanību.

Kulakovs pie «zaķiem»

Arī pagājušajā piektdienā »VZ« komponistu sastapa restorāna «Kaļķu vārti» terasē, kur norisinājās «Stoli party». Kulakovs ļāvās nebēdnīgām izpriecām ar klātesošajām daiļavām zaķu tērpos. No malas raugoties, šķita, ka komponists ar pilnu krūti izbauda brīva vīrieša dzīvi, taču tas bija tikai līdz brīdim, kad neilgi pirms pusnakts ballītē ieradās viņa bijusī līgava Balčus. «Mēs atkal esam kopā. Visi strīdas un šķiras, un salabst. Es pat vairs neatceros [kāpēc izšķīrāmies], mums bija domstarpības,» abu attiecības »VZ« komentēja Balčus.

Arī Balčus kļūst trakulīga

Interesanti, ka brīdī, kad pāri centās iemūžināt »VZ« fotogrāfs, Balčus reaģēja visai īpatnēji: nogaidījusi, kad fotogrāfs apsēžas, meitene uzsēdās viņam... uz kakla. Iekārtojusies uz spranda, Balčus norādīja, ka no savas izkarotās vietas nenokāps, līdz netiks izdzēstas visas fotogrāfijas. Pēc tam Balčus »VZ« sūdzējās, ka mājās esot izsisti elektrības drošinātāji, tāpēc viņa neesot varējusi pienācīgi uzkrāsoties, savukārt bez kosmētikas varētu izskatīties slikti. Piecas minūtes pasēdējusi fotogrāfam uz kakla (burtiskā nozīmē), Balčus atgriezās pie sava līgavaiņa.