Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Škutāns izrāda savu draudzeni

© F64

Dejotājs Valdis Škutāns pēc šķiršanās no efektīgās Jaunzēlandē dzīvojošās Eleonoras nosolījās par savām attiecībām vairs publiski nerunāt un savas mīļotās vairs neatrādīt.

Tiesa, par attiecībām Škutāns aizvien ir visai nerunīgs, bet savu šā brīža draudzeni Kristīni viņš tomēr neslēpj.

Pēc šķiršanās no savas draudzenes un deju partneres Lauras Kosītes (nu jau labu laiku Blaubukas) dejotājs Valdis Škutāns ir paguvis nomainīt tik daudz tā saucamo mīļoto sieviešu, ka to uzskaitīšana aizņemtu pamatīgi daudz laika. Pēc pēdējās šķiršanās no Jaunzēlandē mītošās Eleonoras «princis» Škutāns bija noskaņots vairs savas attiecības neafišēt. Kādu laiku dejotājam tas tiešām veiksmīgi izdevās: lai gan gada sākumā viņa dzīvē uzradās jauna aizraušanās, pārītis centās neapmeklēt publiskus pasākumus, un Škutāns par savām attiecībām klusēja. Arī šobrīd viņš šajā jautājumā ir samērā nerunīgs, taču nu jau drošu sirdi parādās sabiedrībā kopā ar mīļoto draudzeni Kristīni. Pagājušajā piektdienā abi apmeklēja vienu no šīs vasaras karstākajām ballītēm «Stoli party». Par spīti klātesošajiem fotogrāfiem, pārītis ļāvās koķetēšanai un viens otram veltīja maigus pieskārienus.

Pēc »VZ« rīcībā esošas informācijas, Škutāna draudzene strādā par viesmīli klubā «Dstyle», ar kura īpašniecēm Santu Kolu un Elīnu Fūrmani dejotājam ir izveidojušas draudzīgas attiecības pēc dalības šovā «Dejo ar zvaigzni».