Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

"Vienkāršā Marija" Rufo atgriezusies Latvijas TV ekrānos

© publicitātes foto

Skatītāju iemīļotā meksikāņu aktrise Viktorija Rufo atgriezusies televīzijas ekrānos seriālā «Mīlestības uzvara», lai parādītu, kāda var būt sievietes mīlestība.

Kurš vēl to labāk var izdarīt, ja ne cilvēks, kas pati savā dzīvē iepazinusi visu kaislību un emociju gammu: Rufo ir mīlējusi un bijusi laimīga, viņa pazīst gan šķiršanās sāpes, gan skumju un prieka asaras.

Kļūst par vientuļo māti

Meksikāņu aktrisi Viktoriju Rufo Latvijas skatītāji iepazina seriālā «Vienkārši Marija». Tieši šā seriāla uzņemšanas laukumā jaunā aktrise satika arī savu pirmo dzīvesbiedru Eiženiju Derbesu, kurš kādu dienu bija atnācis apciemot savu māti – Silvija Derbesa bija slavena meksikāņu aktrise un spēlēja seriālā vienu no galvenajām lomām. Tā bija mīlestība no pirmā acu skata, drīz pasaulē nāca Rufo un Derbesa puisītis Hosē Eduardo, tomēr jau pēc trim gadiem laulība izira. Šķiršanās iemesls – gan vīra profesionālā greizsirdība, gan nespēja pievērst pietiekami lielu uzmanību ģimenei.

Jaunā aktrise filmējās un viena audzināja mazuli – tas laikam bija likteņa pirksts, jo arī viņas vecāmamma un mamma savus bērnus audzinājušas vienas. «Pēc četriem gadiem es sapratu, ka mana sirds joprojām ir atvērta jaunām jūtām. Es neuzskatu, ka man visu dzīvi būtu jāsēro par izjukušo laulību. Manā dzīvē ir atnākusi jauna mīlestība,» toreiz stāstīja aktrise. Viņas dzīvē bija ienācis jauns vīrietis, meksikāņu politiķis Omārs Faijads. Pāris vēlējās kopīgu bērniņu, bet veselības problēmu dēļ Rufo nepalika stāvoklī. Pēc ilgstošas ārstēšanās 2004. gadā beidzot pasaulē nāca dvīņi Anuārs un Vikija. Aktrise atzīst, ka kļūt par māti 43 gadu vecumā esot liela laime un viņa ļoti nožēlojot, ka nav vairs divdesmitgadīga, jo labprāt laistu pasaulē vēl vismaz piecus bērnus.

Supermamma

Ģimenes dēļ Rufo ik pa laikam pazūd no sabiedrības acīm, turklāt, kopš vīrs kļuvis par Meksikas kongresa deputātu, bieži dodas viņam līdzi komandējumos. Laiku prasa arī bērni. Hosē Eduardo ir sarežģītajā pusaudžu vecumā, kad gribas gāzt kalnus un vienlaikus nodarboties ar tūkstoš dažādām lietām. Aktrise atzīst, ka cenšoties viņu gan ierobežot, gan vienlaikus arī izprast, jo ļoti labi atceroties pati sevi šajā vecumā, kad esot bijusi nevaldāma. Savukārt Anuārs un Vikija ir vēl tikai sešus gadus veci un darot visu to, ko liekot mamma un tētis. No rītiem, kad lielākais dēls devies uz koledžu, Rufo visu atlikušo dienu veltot dvīņiem. Mazajam Anuāram patīkot braukt ar skrituļdēli un velosipēdu, bet viņa māsiņa pa to laiku spēlējoties ar lellēm.

Viena no ģimenes lielākajām kaislībām esot dzīvnieki. Viņu māja atgādinot pat zoodārzu, un katram bērnam ir savi mīluļi, par ko rūpēties. Vecākajam dēlam savulaik bijuši bruņrupuči, zivtiņas, čūska un pat pīles un zosis, bet šobrīd visu mīluļi esot divi dobermaņi Triāns un Skarleta. Par neatņemamiem ģimenes locekļiem kļuvis pērtiķēns Madonna un kaķēns Mazulītis. Vislielākās rūpes sagādājot Madonna, kuru nākoties dažkārt pat iesprostot krātiņā.

Neremdināmā iepirkšanās kāre

Nevar nepieminēt kādu Rufo aizraušanos – aktrisei lielu prieku sagādājot staigāšana pa veikaliem un iepirkšanās. «Ja eju uz supermārketu nopirkt pienu, tad varu atgriezties mājās arī ar veļas mašīnu vai datoru. Iepirkties un izvēlēties dāvanas – tas man sagādā lielu prieku,» neslēpj aktrise. Vēl viņai patīkot labi izgulēties. Aktrises vīrs jau ir samierinājies, ka sieva var nogulēt pat trīspadsmit stundu no vietas. Ja pirmā laulība Rufo nebija izdevusies, tad Faijads esot pati pilnība – lielisks vīrs un mīlošs tēvs. Tieši tāpēc Rufo var apvienot abas savas dzīves lielākās mīlestības – rūpes par ģimeni un aktrises darbu. Šobrīd Latvijas skatītājiem ir iespēja sekot līdzi Viktorijas Rufo jaunākajam seriālam «Mīlestības uzvara», kurā viņa atveido veiksmīgu un patiesi laimīgu sievieti, arī Viktoriju, kura ir viena no slavenākajām dizainerēm Meksikā. Laimīga jūtas arī Viktorija Rufo, jo viņai esot viss, ko dzīvē vien var vēlēties, – ģimene, darbs un veselība.