Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Britnijas Spīrsas nedienas turpinās

Britnijai Spīrsai draud tiesas process miljoniem dolāru apmērā: mārketinga uzņēmums «Brand Sense Partners» apsūdz popzvaigzni krāpšanā un pieprasa desmit miljonus dolāru lielu atlīdzību par zaudējumiem.

Britnija Spīrsa apgalvo, ka viņai, tāpat kā kaķēnam, esot deviņas dzīvības. Viņa šobrīd ir sasniegusi dzīvību nr. 4: pēc tīņu gadu popfāzes dziedātāja spodrināja seksa simbola tēlu, nonākot pilnīga sabrukuma fāzē. Spīrsas ceturtais dzīves periods sācies cerīgi. Marta vidū pēc ilgāka pārtraukuma Spīrsa pārsteidza ar iespaidīgu šovu, kura laikā dziedāja dziesmas no sava jaunā albuma «Femme Fatale», vienlaikus demonstrējot elpu aizraujošus deju elementus, kādi raksturīgi tikai viņai vien.

Jau iepriekš Spīrsa izpelnījusies labas atsauksmes par «Femme Fatale». «Bijušais rūpju bērns nobriedis par mūsu laika lielāko zvaigzni. «Femme Fatale» pierāda tikai to, ka Britnija Spīrsa ir spējīga apliecināt sevi kā stabilu popzvaigzni ar tiešām pārliecinošiem hitiem. Ņemot vērā to, ka viņas dzīves tumšākajā periodā tika liktas derības, vai Spīrsa piedzīvos savu 30. dzimšanas dienu (tā būs 2011. gada 2. decembrī), šo atgriešanos var uzskatīt par jaunākās popmūzikas vēstures lielāko pārsteigumu,» raksta vācu izdevums «Spiegel».

Taču citās sfērās Britnijai tik labi neklājas: firma «Brand Sense Partners» apsūdzējusi Spīrsu un viņas tēvu, kurš ir dziedātājas īpašumu pārvaldītājs, krāpšanā. Runa ir par smaržām «Radiance», kuras pērn dziedātāja laidusi klajā kopā ar kosmētikas uzņēmumu «Elisabeth Arden». Mārketinga uzņēmums šajā procesā esot atbalstījis dziedātāju un sniedzis starpnieka pakalpojumus, par ko tam tagad pienākoties 35% komisijas maksa no peļņas, kas iegūta, pārdodot «Radiance». Taču Spīrsa slepus esot noslēgusi atsevišķu līgumu ar «Elizabeth Arden Inc.», lai «zemiskā un negodīgā veidā mēģinātu apiet saistības ar kompāniju «Brand Sense Partners»». Uzņēmums pieprasa kompensāciju par zaudējumiem 10 miljonu ASV dolāru apmērā, kā arī papildus soda naudu par dziedātājas apzināti negodīgo rīcību.