Mihelsona dēls beidzot gatavs iziet sabiedrībā

© F64

Gru­pas «Prā­ta vēt­ra» taus­ti­ņins­tru­men­tā­lists Mā­ris Mi­hel­sons ko­pā ar dzī­ves­bied­ri San­tu Bin­de­ma­ni vi­sai bie­ži ap­mek­lē da­žā­dus pa­sā­ku­mus – rei­zēm ar vi­ņiem ko­pā bi­ja arī abu ma­zais dē­liņš An­drejs.

Līdz šim ve­cā­ki sa­vu pērn jū­li­jā dzi­mu­šo dē­li­ņu rū­pī­gi sar­gā­ja no fo­to­grā­fu uz­ma­nī­bas, ta­ču nu Mi­hel­sons lab­prāt po­zē ko­pā ar dē­lu.

Aiz­va­dī­ta­jā ne­dē­ļā uz re­pe­ra Gus­ta­vo mā­sas An­nas Bu­te­les iz­stā­des at­klā­ša­nu bi­ja ie­ra­du­šies arī gru­pas «Prā­ta vēt­ra» da­līb­nieks Mā­ris Mi­hel­sons ar dzī­ves­bied­ri San­tu Bin­de­ma­ni un dē­li­ņu An­dre­ju. Sā­kot­nē­ji ma­zais at­ra­dās bēr­nu gro­zi­ņā, bet, at­brī­vo­jo­ties no virs­drē­bēm, Mi­hel­sons ma­zu­li pa­ņē­ma ro­kās, bet pēc tam ko­pā ar sa­vu lī­ga­vu un dē­lē­nu po­zē­ja fo­to­grā­fiem. Līdz šim mū­zi­ķis sa­vu jaun­āko at­va­si no pre­ses acīm bi­ja pie­slē­pis, lai gan ģi­me­ne ko­pā ap­mek­lē­ja da­žā­dus pa­sā­ku­mus. «Prā­ta vēt­ras» taus­tiņ­nie­ka un Bin­de­ma­nes ģi­me­nē aug di­vi bēr­ni: četr­us ga­dus ve­cā mei­ti­ņa Mai­ja un dēls An­drejs. Pērn va­sa­rā «prāt­nieks» bil­di­nā­ja sa­vu il­gga­dē­jo drau­dze­ni, ta­ču pa­gai­dām zi­ņu par abu gai­dā­ma­jām kā­zām nav.

Svarīgākais