Candy un El­la ie­ka­ro Ame­ri­ku

© personīgā arhīva foto

Di­vas spil­gtas paš­mā­ju dzie­do­šās blon­dī­nes El­la un Candy mar­ta sāku­mā de­vu­šās uz sau­lai­no Mai­ami, lai ap­mek­lē­tu ik­ga­dē­jo de­ju mū­zi­kas kon­fe­ren­ci «Winter Mu­sic Con­fe­ren­ce». Abas ti­ku­šas pie no­de­rī­giem kon­tak­tiem, bet Candy – pat pie jaun­a vi­deo­kli­pa.

Candy sau­ļo­jas un strā­dā

Šī mē­ne­ša sā­ku­mā dzie­dā­tā­ja Candy jeb, kā vi­ņa ta­gad se­vi dē­vē, LieneCandy (īs­ta­jā vār­dā gan vien­kār­ši Lie­ne Bro­nu­ša) de­vu­sies uz ASV, Mai­ami, lai ap­mek­lē­tu ik­ga­dē­jo de­ju mū­zi­kas kon­fe­ren­ci WMC. Sa­vā pro­fi­lā so­ci­āla­jā tīk­lā fa­ce­bo­ok.com dzie­dā­tā­ja vēs­ta, ka jū­tas fan­tas­tis­ki, sau­ļo­ju­sies ko­pā ar de­ju mū­zi­kas zvaig­zni Us­her, kā arī vai­gā re­dzē­ju­si re­pe­rus 50 Cent un Puff Daddy.

Šo­brīd Mai­ami tie­kot fil­mēts Candy vi­deo­klips. «No­tiek fil­mē­ša­nas pro­cess jaun­ai dzies­mai: video uz­ņem piec­i meln­ādai­ni, for­ši ča­ļi, ku­ri ir strā­dā­ju­ši ko­pā ar 50 Cent un ci­tiem māk­sli­nie­kiem. Pui­ši iz­do­mā­ja uz­fil­mēt video vien­kār­ši tā­pat, par brī­vu, jo es vi­ņiem ie­pa­ti­kos. Tā nu mēs šo­dien ot­ro die­nu fil­mē­jam,» rak­sta Lie­ne.

El­la jūs­mo par dī­vām

Mai­ami Candy sa­ti­ku­si arī aro­da mā­su El­lu (Elī­na Fūr­ma­ne), kas ša­jā kon­fe­ren­cē pa­bi­ja arī pērn. «Šo­dien pre­zen­tē­jām sa­vus de­mo un sa­ti­ku El­lu, tas bi­ja jau­ki. Ir da­žā­das no­rā­des par to, kā va­ja­dzē­tu iz­klau­sī­ties īs­tam hi­tam. La­ba kon­fe­ren­ce, bi­ja daudz in­te­re­san­tu cil­vē­ku, da­bū­ju arī se­vi pre­zen­tēt dzī­va­jā,» tā Candy. Sa­vu­kārt El­la ne­slēpj sa­jūs­mu par kon­fe­ren­ci ar «ho­use» mū­zi­kas zvaig­znes Bar­ba­ras Ta­ke­res pie­da­lī­ša­nos. «Va­kar­die­nas ie­dves­mo­jo­šā kon­fe­ren­ce bi­ja par sie­vie­tēm elek­tro­nis­ka­jā mū­zi­kā. Bar­ba­ra Tuc­ker ir vien­kār­ši sa­trie­co­ša dī­va, es­mu par šo sie­vie­ti sa­jūs­mā!» rak­sta El­la.

Jā­pie­bilst, ka Mai­ami no­tie­ko­šā de­ju mū­zi­kas kon­fe­ren­ce WMC ir ik­ga­dējs pa­sau­les mē­ro­ga de­ju mū­zi­kas pa­sā­kums, ku­ra ie­tva­ros no­tiek kon­cer­ti, tiek or­ga­ni­zē­tas meis­tar­kla­ses un ri­si­nās bal­lī­tes, ku­rās pie­da­lās de­ju mū­zi­kas zvaig­znes un pa­saul­sla­ve­ni dī­dže­ji.

Svarīgākais