Kar­su­mu ģi­me­nē feb­ru­ārī du­bult­svēt­ki

© F64

Turp­māk kat­ru ga­du Rī­gas «Di­na­mo» ho­ke­jis­ta Mār­ti­ņa Kar­su­ma un vi­ņa sie­vas Bai­bas ģi­me­nē feb­ru­āris būs svi­nī­bu laiks: 24. feb­ru­ārī pa­sau­lē nā­ca abu mei­ti­ņa Elī­za, bet ti­kai ar die­nas starp­lai­ku – 26. feb­ru­ārī – dzim­ša­nas die­na ir pa­šam Kar­su­mam.

Ho­ke­jis­ta Mār­ti­ņa Kar­su­ma dzim­ša­nas die­nu ģi­me­ne esot pa­va­dī­ju­si klu­si, bet šo­gad jau tri­ja­tā. «Jā, ta­gad mums būs di­vi lie­li svēt­ki vie­nā lai­kā,» sa­ru­nā ar »VZ« pa­smē­jās vi­ņa sie­va Bai­ba. Vi­ņa stās­tī­ja, ka šo­brīd la­bi jū­to­ties gan pa­ti, gan arī mei­ti­ņa. «Mē­ģi­nu ap­rast ar jaun­o sta­tu­su,» vi­ņa sa­cī­ja, pie­bil­stot, ka pa­gai­dām, ka­mēr mei­ti­ņa nav pa­au­gu­sies, vi­sas emo­ci­jas vē­las pa­tu­rēt ģi­me­nes lo­kā.

Mār­tiņš Kar­sums un Bai­ba Ķil­ku­te (pēc lau­lī­bām vi­ņa pār­gā­ju­si vī­ra uz­vār­dā) drau­dzē­jas jau as­to­ņus ga­dus. Ie­ro­do­ties spē­lēt «Di­na­mo», abi ne­slē­pa, ka plā­no ap­pre­cē­ties, ko arī īs­te­no­ja pēr­nā ga­da sep­tem­brī.

Svarīgākais