Madonna uzvarējusi tiesā pret britu nedēļas izdevumu

Madonna iztiesājusi kompensāciju no britu laikraksta "Mail on Sunday", kas 2008. gadā publicēja dažas Madonnas un viņas nu jau bijušā vīra Gaja Ričija kāzu foto, ziņo Sky News.

Madonna laikrakstu iesūdzēja tiesā pēc tam, kad bez iepriekšējas saskaņošanas un atļaujas saņemšanas no jaunā pāra, laikraksta "Mail on Sunday" lappusēs parādījās 11 viņas kāzu fotogrāfijas. Madonnas un Gaja Ričija laulību ceremonija notika 2000. gada decembrī Skotijā. Žurnālistus kāzu svinībās neielaida un fotogrāfijas, kas tika uzņemtas svinību laikā aizliedza izplatīt. Taču kāds interjera dizainers, kurš strādāja pāra mājā Beverli Hilsā varēja nokopēt un vēlāk pārdot šos kāzu foto par 5000 sterliņu mārciņu.

Fotogrāfijas parādījās svētdienas izdevumā "The Daily Mail" 2008. gada 19. oktobrī. Līdz tam neviena pāra kāzu fotogrāfija netika publicēta. Madonna iesniedza prasību Londonas augstākajā tiesā un nu tiesa lietu ir izskatījusi un lēmusi par labu dziedātājai. Kompensācijas lielums kādu Madonnai maksās laikraksts gan netiek izpausts, zināms vien tas, ka dziedātāja saņemto naudu pārskaitīs labdarības fondā "Malāvijas atdzimšanai".