Jana Kay mīlētāju svētkos vēlas māju, jahtu un briljantu kaklarotu

© F64

Viena no lielākajām asins nodošanas akcijām ar noslēguma pasākumu «Mīlestības svētki» šogad risinājās divos naktsklubos – «Essential» un «Push». Uz skatuves kāpa vairāki Latvijā iemīļoti mākslinieki, tostarp arī dziedātāja Yana Kay un aktieris Intars Rešetins.

Pirms pāris gadiem Yana Kay (īstajā vārdā Jana Kivlenika) un Intars Rešetins uzvarēja šovā «Zvaigžņu lietus», bet šoreiz bija vienas no galvenajām personām akcijā «Mīlestības svētki». «Man ir prieks atkal būt uz vienas skatuves kopā ar Intaru, kas uz šejieni atbrauca pa taisno no izrādes,» atzina Jana. Viņa labprāt iesaistās dažādās labdarības akcijās un uzstājas cēla mērķa vārdā. «Man gan nepatīk par to daudz runāt un uzsvērt visu, kur esmu bijusi uzstāties labdarības vārdā, jo tā būtu kā pašai sevis slavēšana. Viens no emocionālākajiem koncertiem man bija uzstāšanās pie bērniem, kas slimo ar leikēmiju,» atklāja dziedātāja.

Šoreiz labdarības akcijai bija Valentīndienas piesitiens. «Es nesvinu šo dienu. Svinu dzimšanas dienas, vārda dienas, Ziemassvētkus, Lieldienas un Jaungadu, bet Valentīna dienu gan ne,» atzina Jana. Tiesa, no dāvanām šajā dienā viņa gan neatteiktos. «Man var dāvināt ziedus, māju, mašīnu, jahtu un briljantu kaklarotu,» savas prasības bez īpašas pieticības nosauca Yana Kay.

Svarīgākais