Roberto cer Eirovīzijā startēt zem Itālijas karoga

© mygoldenclub.com

Pēc 17 gadu pauzes Eirovīzijas dziesmu konkursā atkal nolēmusi startēt Itālija, turklāt kā vienai no lielvalstīm tai jau ir garantēta vieta finālā. Iespējams, ka itāļu pārstāvis šajā konkursā varētu būt sardīnietis Roberto Meloni, ko Latvijā jau pieņemts uzskatīt bezmaz vai par savējo.

Starp iespējamajiem Itālijas delegātiem uz šā gada Eirovīzijas finālu tiek minēta gan itāļu slavenākā dziedātāja, 63 gadus vecā Patija Pravo, gan Latvijā dzīvojošais Roberto Meloni.

«Itāļiem šis konkurss ir kaut kas jauns un pilnīgi neskaidrs – tur valda liels «bardaks». Šobrīd visa uzmanība tiek veltīta Sanremo festivālam, un pēc tā tiks domāts, kādā veidā tiks noteikts Eirovīzijas pārstāvis,» »VZ« pastāstīja Roberto. Arī viņam organizatori ir lūguši iesniegt savu dziesmu konkursam. «Man tieši bija viena vēl nekur neatskaņota dziesma, un es nolēmu pamēģināt,» teica Roberto.

Interesanti, ka oficiālajā šā konkursa mājas lapā «eurovision.tv» saistībā ar Itālijas dalību konkursā ir lasāms plašs apraksts tieši par Latvijā dzīvojošo Roberto. Tajā tiek atgādināts, ka itālis Eirovīzijā startējis jau divas reizes, pārstāvot Latviju (kopā ar projektu «Pirates Of The Sea» un vīru grupas «Bonaparti.lv» sastāvā). «Protams, gribētos pārstāvēt savu īsto dzimteni šajā konkursā, bet nu – kas un kā, es zināšu februāra beigās,» noteica Roberto.

Svarīgākais