Aktieris Andris Bērziņš pārcēlies uz citu mitekli

Pēc »VZ« rīcībā esošās informācijas, pagājušajā nedēļas nogalē pārvākšanos uz citu mitekli Rīgas centrā realizējis aktieris Andris Bērziņš ar dzīvesbiedri Lenviju Sīli.

Pēc aculiecinieku »VZ« vēstītā, aktieris Andris Bērziņš nedēļas nogalē veicis izvākšanos no nama Rīgā, Tērbatas ielā 55, kurā bija dzīvojis līdz šim. Interesanti, ka tas atrodas tieši pretī restorānam «Restorācija», kurā saimnieko viņa meita, Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa ar savu mīļoto vīrieti, uzņēmēju Artūru Zunduru.

No paša Bērziņa »VZ« diemžēl nekādus komentārus gūt neizdevās, taču, kā viņš iepriekš neformālās sarunās esot klāstījis dažiem saviem paziņām no kolēģu aprindām, jaunais miteklis atrodoties turpat netālu, Tērbatas ielā, un pēc platības būšot nedaudz mazāks – tik plašu kā iepriekšējais viņam ar sievu nemaz nevajagot. Turklāt jaunais dzīvoklis būšot pirmajā stāvā, bet iepriekšējais bijis sestajā, kas radījis zināmas neērtības. Daži »VZ« aptaujātie nama Tērbatas ielā 55 iedzīvotāji smejoties atzina, ka Bērziņa vēlme pārcelties viņiem esot labi saprotama: šajā mājā esošais lifts jau esot «sasniedzis Raimonda Paula vecumu», tikai atšķirībā no cienījamā komponista biežāk nedarbojoties nekā veicot savus tiešos pienākumus...

Svarīgākais