Candy no lidmašīnas pa taisno dodas uz mēģinājumu

© Jānis Saliņš F64

Šonedēļ no darbošanās ārzemēs mājup atgriezusies Candy. Lāgā pat vēl neizkrāmējusi čemodānus, dziedātāja steidzās uz gaidāmās «Zvaigznes no šova «Dziedi ar zvaigzni» – tavā pilsētā!» tūres ģenerālmēģinājumu.

Koncerti dažādās Latvijas pilsētās un gatavošanās Eirovīzijas nacionālajai atlasei ierāvušas Candy steigā kā vāveri ritenī, taču dziedātāja par to tikai priecājas.

Aizbēgusi no negatīvisma

Pagājušā gada nogalē dziedātāja Candy (Liene Bronuša) uz laiku pameta Latviju un devās darba gaitās uz ārzemēm: Ukrainas galvaspilsētā Kijevā viņa pievienojās šovprogrammai «Ballet A6». Varietē stilā ieturētie koncerti notika gan Ukrainā, gan Zviedrijā un Norvēģijā. Atpūsties laika neesot bijis gandrīz nemaz, jo koncerti notikuši teju katru nakti. «Esmu no tā visa ļoti pozitīvi uzlādēta, un, godīgi sakot, man nemaz nepietrūka negatīvisma, kas tik ļoti bieži valda te, Latvijā,» sarunā ar »VZ« atzina dziedātāja.

Līdzi ņem visu

Nākamajā dienā pēc atlidošanas uz dzimteni Candy jau bija jādodas uz ģenerālmēģinājumu gaidāmajai tūrei pa Latvijas pilsētām, kopā ar šova «Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas» skatuves partneri mācītāju Mārtiņu Burki-Burkevicu. Uz mēģinājumu dziedātāja ieradās ar vislielāko tērpu un rotaslietu arsenālu. «Es īsti nezināju, kuru priekšnesumu tērpus man ņemt līdzi, tāpēc paņēmu visu,» vaļsirdīgi atzinās dziedātāja. Kaut arī atgriežoties no ārzemēm, viņai īsti neizdevās pat atvilkt elpu un ar pilnu sparu jau atkal nācās mesties iekšā jaunajā projektā, Candy par to tikai priecājās: «Esmu dziedātāja un uz skatuves es atplaukstu, tieši tāpēc man ļoti patīk tik intensīvi būt darbā!»

Eirovīzijai gatavo kaut ko eksotisku

Sadarbojoties ar ukraiņiem, dziedātāja pašlaik visai aktīvi strādā arī pie sava priekšnesuma, kas domāts Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei. «Būs interesants šovs: sadarbojos ar horeogrāfi no Ukrainas, kas man palīdz pie šīs dziesmas,» priekškaru nedaudz pavēra Candy. Vaicāta, kāds tad būs šis šovs, dziedātāja vien noslēpumaini smaidīja. «Šovs būs, un es ceru, ka skatītājiem tas patiks. Gribējās uztaisīt kaut ko interesantu un eksotisku.» Dziedātāja arī pastāstīja, ka nesen ar viņu sazinājušies starptautiskās Eirovīzijas pārstāvji un viņu intervējuši kā savulaik šajā konkursā dalību ņēmušā projekta «Pirates Of The Sea» pārstāvi.

Svarīgākais