Agnese Zeltiņa netīšām iemaldās Lindas Leen svinībās

© F64

Starp dziedātājas Lindas Leen viesiem muzikālajā restorānā «Ciro’s Pomodoro» bija manāma arī aktrise Agnese Zeltiņa, kura šā banketa atmosfērā galīgi neiederējās: atšķirībā no citiem līdzīga rakstura pasākumiem Linda nebija centusies uz savām svinībām aicināt tos, kuru parādīšanās varētu nodrošināt publicitāti kaut vai dzeltenās preses slejās.

Izrādās, ka »VZ« nojauta bijusi pareiza: slavenā aktrise Agnese Zeltiņa prezentācijas ballītē bija gadījusies nejauši. Proti, viņa tieši tobrīd esot ieplānojusi muzikālajā restorānā biznesa vakariņas kopā ar lietuviešu uzņēmējiem Arvīdu Paulausku un Gedu Petrausku, ar kuriem tad arī tika «pieķerta» pie viena galda. «Es taču viņiem nevarēju ieteikt pārcelties uz citu restorānu tikai tāpēc, ka tobrīd tur Lindai Leen ir prezentācija!» »VZ« nedaudz iepīkusi teica Zeltiņa.

Abi lietuvieši 22. decembrī Rīgā grasoties atvērt holandiešu uzvalku veikalu, kura atklāšanas pasākumu vadīt uzticēts Zeltiņai. Pēc biznesa vakariņām trijotne pārrunājusi, kā piesaistīt šim pasākumam publicitāti, kādus cilvēkus aicināt uz prezentāciju, kā vairot veikala reklāmu u.tml. «Viņi pagaidām tikai vēl iejūtas Rīgā,» skaidroja aktrise.

Svarīgākais