Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Miks Dukurs attiecības ar frizieri vairs neslēpj

© F64

Lai gan vēl pirms kāda laika jaunais dziedātājs Miks Dukurs »VZ« klāstīja, ka būtībā ir no attiecībām brīvs puisis un ar jauno pavadoni viņu saista tikai draudzīgas attiecības, pēdējā laikā novērotais liecina par pretējo.

Lai gan vēl pirms kāda laika jaunais dziedātājs Miks Dukurs "VZ" klāstīja, ka būtībā ir no attiecībām brīvs puisis un ar jauno pavadoni viņu saista tikai draudzīgas attiecības, pēdējā laikā novērotais liecina par pretējo.

"Playboy" ballītē jaunais dziedātājs un "dziedošo ģimeņu" šova dalībnieks Miks Dukurs atkal bija manāms savas ierastās pavadones – jau minētā šova frizieres Ineses Sproģes – sabiedrībā. Pirms pāris nedēļām Miks, iepazīstinot ar meiteni, bilda, ka "viņa ir friziere, ar kuru iepazinos LNT šova "Dziedošās ģimenes" pirmajā sezonā" un "Inese ir vienkārši laba ģimenes draudzene", bet ballītē novērotais liecina par ko pretēju: abi apskāvās, tērzēja, laimīgi pozēja fotogrāfiem un absolūti nekādi neatbilda priekšstatam par "vienkārši labiem draugiem"...

"VZ" jau vēstīja, ka Dukurs juniors nesen izšķīrās no savas draudzenes Ievas Bitenieces. "Šī meitene bija arī mana draudzene, bet tagad saprotu, ka viņa visu šo laiku tikai mēģināja tikt pie Mika. Protams, tas ir sāpīgi, bet – neko darīt. Tā tagad ir viņa dzīve un viņa darīšana," šķiršanos "VZ" iepriekš komentēja Ieva.