Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Ģimeņu šova Reiniks savāc kopā arī savu ģimeni

© F64

Pašlaik populārākais TV šovs ir "Dziedošās ģimenes", kuru vada Lauris Reiniks. Dziedātājs šonedēļ prezentēja savu jaunāko albumu "Es skrienu", uz kuru tiešām bija saaicinājis visu savu ģimeni: gan Norvēģijā nu jau kādu laiku mītošo māsu, gan Tērvetes pusē dzīvojošos vecākus.

Sava albuma prezentācijai Lauris Reiniks līdzekļus netaupīja – pie pasākuma norises vietas piebrauca speciālā traktorītī, bet pēc tam iekodās speciālajā picā. Reinikam viss ir kā Holivudā.

Gandrīz vai taisnā ceļā no savām dzimšanas dienas svinībām Tērvetē, uz LNT šova «Dziedošās ģimenes» pēdējo raidījumu klātienē «Sapņu fabrikā» bija ieradusies arī

Laura mamma Dace un tētis Artūrs. Ieņēmuši skatītāju pirmās rindas, abi aktīvi atbalstīja dēla vadīto raidījumu, šova reklāmas pauzēs nekautrējoties Reinikam turpat no sēdvietām skaļi uzsaukt: «Lauri, pielabo savu šlipsi!» Dziedātājs vecāku norādi paklausīgi arī izpildīja, savai mammai un tētim veltot no skatuves žilbinošu smaidu.

Par spīti milzīgajai spriedzei, ko šova vadītājam katru svētdienas vakaru rada turpat uz skatuves zibenīgi veiktās raidījuma izmaiņas, savu neapmierinātību ar LNT šova «Dziedošās ģimenes» aizkulisēs notiekošo Reiniks publiski ir paudis tikai vienreiz. «Nedaudz dusmīgs esmu... patiesībā diezgan... Bet, kā saka – nevar spļaut akā, no kuras dzer... Tāpēc paklusēšu un iedzeršu Eriņu [LNT šova «Dziedošās ģimenes» pirmās sezonas dalībnieki] dāvāto aliņu,» pēc piektā šova raidījuma atklāja Reiniks sociālajā saziņas portālā «Twitter».

Laura māsa Rūta kopā ar savu draugu, norvēģu dīdžeju Oisteinu Johanu Eidi jeb DJ Boom Jinx Latvijā ieradās aizvadītajā otrdienā. Abus lidostā sagaidīja Reiniks, kura vadīto šovu Rūta ar Oisteinu aizvadītajās brīvdienās noskatījās klātienē «Sapņu fabrikā». Norvēģa puiša šā brīža iespaidi par draudzenes dzimteni gan nav diez ko pozitīvi. «Iedomājieties, ka jūs atrodaties starp visslavenākajiem cilvēkiem, neviens nerunā jūsu valodā vai nerunā ar jums vispār, un visapkārt ir dzeltenā prese. Sajūta tāda, it kā man atkal būtu 14 gadi,» šajā trešdienā atklāj Oisteins, sociālajā saziņas portālā «Twitter». Savukārt Rūta sarunā ar »VZ« burtiski staroja – viņa ir laimīga!