No aktieriem vislabāk skūpstoties Džonijs Deps

© Scanpix

Kas gan būtu romantiska Holivudas filma bez skūpsta? Aktieri pirms bučošanās epizožu filmēšanas vai nu priecājas par gaidāmo notikumu, vai arī... baidās. Izrādās, ir labi skūpstītāji un arī ne tik labi. Lūk, labāko skūpstītāju Top 5, kas izveidots, balstoties uz daiļā dzimuma kolēģu pieredzi.

Nr.1 – Džonijs Deps

Pieredzes bagātākais un patīkamākais skūpstīšanās partneris esot piedzīvojumu filmas "Karību jūras pirāti" zvaigzne Džonijs Deps. Viņš pārvaldot visizsmalcinātāko skūpsta tehniku – par to vienisprātis ir visas kolēģes, kurām nācies izbaudīt šo intīmo brīdi kopā ar Depu. "Es nevaru iedomāties nevienu labāku skūpsta epizodi," stāsta Depa kolēģe Keira Naitlija. Tikpat sajūsmināta ir arī franču aktrise Mariona Kotiljāra: "Tas bija fantastiski! Ko gan citu vēl meitene var vēlēties? Es biju ļoti nervoza, bet viņš man palīdzēja pārvarēt bailes. Viņš ir brīnišķīgs skūpstītājs." Interesanti, ka aktierim pašam nepatīkot šīs epizodes. Viņš tās uztverot tāpat kā kaskadieru trikus: "Man nav patīkami, ja jāskūpsta sieviete, ar kuru neesi saistīts ciešākām saitēm." Kinozvaigzne neslēpj arī to, ka īpaši nepatīkami viņam bijis skūpstīties tieši ar Naitliju, kura ir vairāk nekā 20 gadus jaunāka un varētu būt pat viņa meita.

Nr.2 – Šaija Labafs

Filmu "Transformeri: pieveikto atriebība" un "Indiāna Džonss un Kristāla galvaskausa karaļvalsts" 24 gadus vecā zvaigzne Šaija Labafs ir ievērojami jaunāks par Depu, taču ne mazāk apjūsmots. Viņa kolēģe Megana Foksa ir pārliecināta, ka tieši Labafs ir labākais skūpstītājs visā pasaulē. Nav brīnums, jo kādu laiku abi tika uzskatīti par pāri arī dzīvē. "Redzat – mēs esam labi aktieri! Bet, ja nopietni, protams, mums bija vieglāk spēlēt mīlas pāri, jo bijām jau iepriekš labi pazīstami," tā savu dabisko skūpstu filmā skaidro Labafs, kurš, starp citu, šobrīd saskaņā ar ASV ekonomikas izdevuma "Forbes" datiem ir ienesīgākais Holivudas aktieris.

Nr.3 – Roberts Patinsons

"Fantastisks skūpstītājs!" tā par vampīru sāgas varoni Robertu Patinsonu saka kolēģe Kristīna Riči. Jaunākā kinoprojekta "Bel Ami" uzņemšanas laukumā Patinsons un Riči piedzīvojuši vairākus neaizmirstamus mirkļus. "Mums bija vairākas pikantas epizodes, tostarp skūpstu ainas," jaunās filmas nianses jau iepriekš atklāj 30 gadus vecā Riči. "Viņš ir lielisks. Zināt, mēs esam mīļākie. Viņš ir vienreizējs tips un vēl tik talantīgs!" Jāatzīmē, ka mīļākie viņi ir tikai filmā, bet dzīvē Riči jāsamierinās ar to, ka Patinsona draudzene ir viņa vampīru filmas kolēģe Kristena Stjuarte, kurai arī labi pazīstami šie neaizmirstamie skūpsti. Patinsona un Stjuartes skūpstus ir novērtējuši arī profesionāļi: šogad pāris saņēma MTV balvu par labāko kino skūpstu filmā "Jauns Mēness".

Nr.4 – Vils Ferels

Izrādās, ne vienmēr partnera pievilcība ir skūpsta kvalitātes priekšnosacījums. Aktrise Anna Frīla bijusi pārsteigta par komiķa Vila Ferela patīkamo skūpstu: "No viņa to nevarēja gaidīt, bet tiešām viņš skūpstās brīnišķīgi. Viņš ir daudz patīkamāks, nekā es domāju. Ja kāds grib tiešām izbaudīt lielisku skūpstu, noteikti lai zvana Vilam." Ferels un Frīla stāvēja kopā kameras priekšā filmas "Zudusī pasaule" uzņemšanas laukumā.

Nr.5 – Leonardo di Kaprio

Savukārt Leonardo di Kaprio saņēmis komplimentu no savas kolēģes Mišelas Viljamsas, ar kuru kopā spēlēja filmā "Slēgtā sala". Aktrise par savu filmas partneri saka: "Es spēlēju viņa sievu, mēs apskaujam viens otru, skūpstāmies un turam viens otram rociņu. Nevaru žēloties. Viņš ir kolosāls un lielisks aktieris. Es biju laimīga." Domājams, ka aktieris laika gaitā ir apguvis skūpstīšanās mākslu un arī viņam šis intīmais process ir kļuvis patīkams. Kādā senākā intervijā, jautāts par pirmo skūpstu, di Kaprio atklāti atzina, ka viņam par to neesot saglabājušās nekādas labās atmiņas: "Tas bija pretīgākais, ko savā dzīvē biju pieredzējis. Meitene atstāja manā mutē milzīgu daudzumu siekalu, ko pēc tam centos pēc iespējas ātrāk izspļaut."

Par leģendu kļuvis di Kaprio un Keitas Vinsletas skūpsts filmā "Titāniks", kas iegājis kino vēsturē kā viens no Holivudas ievērojamākajiem skūpstiem, kas saviļņojis miljoniem kino skatītāju visā pasaulē. Līdz nākamajam skūpstam abiem nācās gaidīt 11 gadus. Filmā "Revolūcijas ceļš" di Kaprio un Vinsleta atveidoja laulātu pāri. Aktierim pēc tam nācās atbildēt uz jautājumu, kā bija skūpstīties un filmēties gultas ainās ar Vinsletu pēc tik daudziem gadiem. "Es pie tā esmu pieradis jau kopš pagājušās filmas ("Titānika"), tāpēc man tas bija ļoti dabiski. Es jutos komfortabli. Zināmā mērā tas bija tāpat kā skūpstīt radinieku," sacīja aktieris.