Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Skatoties Ozo spēli, Lieckalniņa neslēpj emocijas

© F64

Iesildoties Kontinentālās hokeja līgas sezonai, Rīgas "Dinamo" hokejisti šonedēļ aizvada "Latvijas dzelzceļa" kausa izcīņas turnīru.

Lai klātienē vērotu sava iecerētā, komandas kapteiņa Sanda Ozoliņa, spēli, mačā starp Rīgas un OHK "Dinamo" komandām "Arēnā Rīga" bija ieradusies arī bijusī TV zvaigzne Anna Lieckalniņa.

Vērojot "dinamiešu" spēli, bijušajai televīzijas dīvai Annai Lieckalniņai nenācās vilties, jo Sandis Ozoliņš otrajā periodā, saņēmis piespēli no Marka Hartigana, ieslidoja maskaviešu zonā un ar neatvairāmu metienu nostiprināja Rīgas "Dinamo" uzvaru. Turklāt pēc vārtu guvuma saglabāja tik vēsu seju, it kā būtu apēdis sviestmaizi. To gan nevarētu teikt par viņa jauno mīlestību Lieckalniņu, kura, sēdēdama VIP ložā, spēlei sekoja ļoti emocionāli. "VZ" jau vēstīja, ka šā gada maija beigās, sagādājot sporta līdzjutējiem zināmu šoku, Ozoliņš Rīgas rajona tiesā iesniedza prasību šķirt viņa gandrīz 18 gadu ilgušo laulību ar sievu Sandru, bet drīz pēc tam parādījās sabiedrībā kopā ar Lieckalniņu. Cik nopietnas ir šīs attiecības un vai romāns ar blondīni bijis laulības šķiršanas pieteikuma pamatā, gan nav īsti skaidrs.