"Eo­lika" atminas Af­ganistānā un citur pie­dzī­vo­to

© F64

Ar fo­to­iz­stā­des atklāšanu un jubilejas dziesmu iz­lases prezentā­ciju tirdz­niecī­bas centrā «Spice» otrdien interesentiem tika atgā­dināts par «Eo­liku » – grupu, kas bija populā­ra gan pirms 30 gadiem,gan vēl arī tagad.

«Eo­li­kas» gai­tām trīs gadu desmi­tu garumā veltītajā fo­to­izstādē skatāms pāris desmi­ti fo­to­attēlu, no kuriem lielākā daļa tapusi lai­kā, kad zāle bi­ja zaļāka,debesis– zi­lākas,bet Olga Rajec­ka,Ilo­na Stepāno­va,Viktors Zemgals (to­laik Burakovs) un Dai­nis Do­belnieks– jaunāki. Kā novēro­ja »VZ«, arī pati «Eo­likas» četrotne ar interesi aplūko­ja šos fo­to, jo ar katru no tiem saistās aizraujo­šas atmiņas. Izstāde «Spi­cē» būs aplūko­jama di­vas nedēļas. Turpat tirdzniecības centrā «Eo­li­ka» no­dziedājarī dažas dziesmas no «Jubilejas izlases» repertuāra, un šo­reiz neizti­ka bez teh­niskām ķi­belēm: Do­belnieka mikro­fons nebi­ja piedabūjams skanēt, taču Rajec­ka si­tuāci­ju operatīvi glāba, iegrūžot ko­lēģim ro­kās savējo. Jādo­mā, ka lielkoncertā gan viss būs kārtībā, jo grupas patrons komponists

Bo­riss Rezņiks šo­brīd ir tik aizņemts tā sagatavošanas darbos,ka vi­ņam pat nebi­ja lai­ka atnākt uz šīm savas grupas svi­nībām.

Svarīgākais