Ser­Gejs La­za­revs ne­spēj iz­šķir­ties: ar vi­ņām vai vi­ņiem

© Nora Krevņeva/F64

Krie­vi­jas mei­te­ņu mī­lu­lis Ser­gejs La­za­revs, ie­ro­do­ties uz fes­ti­vā­lu «Jaun­ais vil­nis», vi­sai uz­spē­lē­ti pre­ses priekš­ā ko­ķe­tē­ja ar sa­vu it kā to­po­šo sie­vu, šo­vu va­dī­tā­ju Ļe­ru Kud­rjav­ce­va. Ka­mēr tā sau­ktais mī­las pā­rī­tis iz­rā­dī­ja sim­pā­ti­jas viens ot­ram, ar vi­sai iz­teik­tu rie­bu­mu uz to vi­su no­ska­tī­jās dzie­dā­tā­ja me­ne­dže­ris un, kā bau­mo, mī­ļo­tais vī­rie­tis Mi­hails Dvo­rec­kis.

Mū­žī­gā lī­ga­va

Dzie­dā­tājs Ser­gejs La­za­revs un TV zvaig­zne Ļe­ra Kud­rjav­ce­va kā pār­is ko­pā ir te­ju četr­us ga­dus. Par abu gai­dā­ma­jām kā­zām sāk bau­mot ik ga­du ap pa­va­sa­ri. Pērn krie­vu dzel­te­nā pre­se zi­ņo­ja, ka bei­dzot abi tie­šām pre­cē­šo­ties 9. sep­tem­brī jeb lik­te­nī­ga­jā 09.09.09. Vē­lāk La­za­revs tais­no­jās, ka abiem ne­maz nav bi­ju­si do­ma pre­cē­ties, jo vēl esot par ag­ru di­bi­nāt ģi­me­ni: «Jā, mēs esam pār­is, un mū­su jū­tas vie­nam pret ot­ru nav mai­nī­ju­šās, bet kā­pēc mums bū­tu jā­pre­cas, ja mēs pat ne­dzī­vo­jam ko­pā!» Arī šo­gad, ie­ro­do­ties uz «Jaun­o vil­ni», abi ko­ķe­tē­ja un smai­dī­ja, un La­za­revs blon­do mei­te­ni aiz­vien go­dā sa­vas lī­ga­vas sta­tu­sā.

Cik la­bi, ka tev ir Mi­ša...

Par to, ka pa­tie­sī­bā pui­ša at­tie­cī­bas ar Ļe­ru ir ti­kai acu aiz­mā­lē­ša­na, Krie­vi­jas pre­se ru­nā jau il­gi, bet pērn šīs bau­mas uz­vir­mo­ja pēc dzie­dā­tā­ja sa­ru­nas ar Al­lu Pu­ga­čo­vu, pie­da­lo­ties in­ter­vi­jā «Ra­di­o Al­la». Sa­ru­na par pri­vā­to dzī­vi iz­vēr­tās Pu­ga­čo­vas pa­mā­co­ši mul­si­no­šā mo­no­lo­gā: «Tev ar tām pre­cī­bām nav ko steig­ties. Tev va­ja­dzīgs dzī­ves draugs un uz­ti­cīgs par­tne­ris. Vi­si sek­si šmek­si nāk un aiziet. Nu, bēr­nu ra­dī­ša­nai, pro­tams, var vien­reiz pa­cen­sties, bet ne jau šā ie­mes­la dēļ tev līdz­ās ir va­ja­dzīgs otrs cil­vēks. Es zi­nu, ka tev līdz­as draugs, pa­līgs Mi­ša. Un es te­vi ap­svei­cu, jo viņš te­vi ļo­ti mīl un pa­līdz. Tā­tad kā­du dzies­mu mēs at­ska­ņo­sim cil­vē­kiem, kas mūs mīl?» Pēc šā mo­no­lo­ga ap­stul­bu­šais La­za­revs kna­pi pār lū­pām spē­ja pār­spļaut iz­vē­lē­tās dzies­mas no­sau­ku­mu, bet jau nā­ka­ma­jā ne­dē­ļā dzel­te­no pre­si pār­šal­ca zi­ņa, ka La­za­revs un Dvo­rec­kis ir pār­is.

Pēc kon­cer­ta nak­šņo pie drau­ga

Šā ga­da mai­jā La­za­revs ar kon­cer­tu vie­so­jās Rī­gas nakts klu­bā «God­vil». At­grie­žo­ties Krie­vi­jā, vi­si gai­dī­ja dzie­dā­tā­ju pa­rā­dā­mies Eiro­vī­zi­jas dzies­mu kon­kur­sa at­klā­ša­nas pa­sā­ku­mā, ta­ču vi­ņa to­po­ša­jai lī­ga­vai pie sā­niem bi­ja cits pa­va­do­nis. Kud­rjav­ce­va. tais­no­jās, ka mī­ļo­tais vī­rie­tis pēc kon­cer­ta Rī­gā ir sa­gu­ris un at­pū­šas ve­cā­ku va­sar­nī­cā. Ta­ču žur­nā­lis­tiem iz­de­vās pui­si no­fo­tog­ra­fēt, at­pū­šo­ties kā­dā pri­vā­tā bal­lī­tē ko­pā ar Mi­šu. Arī «Jaun­ajā vil­nī» Mi­ša vi­su lai­ku bi­ja līdz­ās Ser­jo­žam...

Svarīgākais