Masaļskis ģimeni ņems līdzi uz Rietumsibīriju

© F64

1. jūlijā otrā atvase piedzimusi Latvijas hokeja izlases vārtsarga Edgara Masaļska un viņa sievas Ievas ģimenē.

Mazulis, kuram dots vārds Toms, mājās atvests jau svētdien, 4. jūlijā. Rudenī ģimene posīsies uz Krievijas pilsētu Hantimansijsku, kur Masaļskis aizvadīs sezonu vietējās komandas «Jugra» sastāvā.

Mazulis piedzimis bez kādām problēmām – 3600 gramu smags un 52 centimetrus garš, turklāt dzemdībās piedalījies arī pats Edgars. «Tagad esam mājās un jūtamies ļoti labi. Naktīs... Kā nu kurā. Reizēm ir mierīgs, reizēm – nemierīgāks. Katrā ziņā ir vieglāk nekā ar pirmo bērnu, kad ļoti uztraucāmies un mēģinājām darīt visu, kā rakstīts grāmatās,» »VZ« jautri klāstīja Ieva Masaļska. Jautāta, vai ģimene jaunajā hokeja sezonā posīsies Edgaram līdzi uz Krieviju, kur vārtsargs grasās spēlēt komandā «Jugra», viņa atbildēja apstiprinoši. «Laikam jau rudenī brauksim. Es domāju, ka nekas traks tas nav. Arī iepriekš ir bijis tā, ka vienu gadu dzīvojam vienā vietā, bet nākamo – jau citā vietā,» stāstīja Ieva.

Masaļsku ģimenē jau aug dēls Emīls (4), kurš piedzimis Krievijas pilsētā Almetjevskā, kur tēvs tolaik spēlēja hokeja kluba «Ņeftjaņņik» sastāvā. Patlaban Emīls jau pats kāpj uz slidām.

Svarīgākais