Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Šomase savu bērnu jau izmanto reklāmai

© VZ arhīvs

Ja notiktu konkurss par pašu dīvaināko bērna gaidīšanas un sagaidīšanas pasākumu, tad, šķiet, dziedātājai Lienei Šomasei tajā nebūtu konkurentu – savu knapi tikko dzimušo meitiņu viņa jau paguvusi izmantot reklāmai.

Preses relīzes bērns

Jau par savu grūtniecību dziedātāja Liene Šomase (23) paziņoja savdabīgi – ar viņu pārstāvošās izdevniecības «Mikrofona ieraksti» izplatītās preses relīzes starpniecību. Jāatgādina, ka līdz tam Šomase noliedza pat runas par savām iespējamām attiecībām ar nu jau par meitiņas Gabrielas tēvu kļuvušo uzņēmēju, šova «Sapņu līgava» dalībnieku Mārtiņu Samuli (28) – abi esot «vienkārši draugi».

Uzdāvina lentīti

17. jūnijā pasaulē nāca Šomases un Samuļa meitiņa, un šajā sakarā par īpašu dāvanu bija parūpējušies «BM Auto» – kompānija noorganizēja trijotnes mājās pārbraukšanu ar jaunākā modeļa «Range Rover», kā arī pieteicās vizināt mazo un viņas vecākus arī turpmāk visos viņu dzīves svarīgajos notikumos, kļūstot par kaut ko līdzīgu krustvecākiem. Arī tas vēl nav viss: Gabrielai pūriņā tika... nē, ne jau pati mašīna, bet lentīte, kuru pārgriežot, februārī tika atklāts jaunais «Jaguar» salons. Ar to bija izpušķota ziedu un tauriņu vītne uz mašīnas, kas 21. jūnijā ģimeni veda mājās.

Paldies sponsoriem

Intervijā portālam «Vipi.lv» Šomase tikai cita starpā piemin meitiņu, taču nebeidz jūsmot par auto. «Es kā jaunā māmiņa īpaši novērtēju vienu šīs mašīnas funkciju; tā, lai gan ir augsta, apstājoties nolaižas gandrīz līdz zemei – tik zemu, ka bez grūtībām var iekāpt un izkāpt gan grūtnieces, gan jaunās māmiņas. Pie slimnīcas to pat nepamanīju, bet, piebraucot pie mājas, šoferis teica: «Nē, nē – vēl nekāpiet! Mašīnai ir ļoti laba īpašība, kas šoreiz noderēs», un mašīna lēnām laidās lejā. Paldies Gabrielas krusttēvam «BM Auto» par šo skaisto dienu. Un paldies «Inka stilam», kas mūs ar Mārtiņu sapucēja un pucēs visos mūsu svarīgajos dzīves notikumos,» citus sponsorus piemin Šomase, neaizmirstot piebilst, ka «BM Auto» solījušies gādāt par transportu un šoferi arī viņas koncertu dienās.