Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Jolanta Gulbe "karo" savā kāzu kleitā

© Kaspars Krafts F64

Šovā «Koru kari» Jolanta Gulbe pārsteidza, dziesmu «Sveiciens dienai» izpildot savā kāzu kleitā. Turklāt viņa atteikusies no šī šova dizainera Daumanta Brūniņa pakalpojumiem.

Rīgas «sarkanā» kora vadītāja Jolanta Gulbe ir viena no elegantākajām šova dāmām, uz kuru ir interesanti arī skatīties, jo dziedātājas tērpi patīkami izceļas pārējo dalībnieku vidū. Māksliniece no skapja šoreiz bija izcēlusi pat savu kāzu kleitu. Plīvura gan nebija, bet tie, kas pirms pusgada sekoja Jolantas Gulbes un mūziķa Denisa Paškeviča mīlas stāstam, atminēsies skaistās kāzu fotogrāfijas, kas tika publicētas presē un kuras greznā kleita tika izpētīta līdz sīkākajai rozītei.

Jolanta stāsta, ka tērpa izvēlē nekādu zemtekstu neesot: jau brīdī, kad Denisa māsa modes māksliniece Anastasija Paškeviča darinājusi kāzu kleitu, tā veidota ar domu, ka tiks vilkta mugurā arī koncertos. Gulbe gan ar vīru, gan viņa māti stilisti Birutu Mageli pakonsultējusies, kāds tēls vislabāk atbilstu dziesmai «Sveiciens dienai». Arī turpmāk Jolanta grasās pārsteigt ar tērpiem, kurus pārmaiņus darinās gan Anastasija Paškeviča, gan pazīstamā dizainere Anita Altmane. Šova nolīgtā dizainera Daumanta Brūniņa pakalpojumus dziedātāja neizmanto nevis augstprātības dēļ, bet gan tālab, ka viņš ir ļoti noslogots – katru nedēļu jāapģērbj vairāk nekā simt cilvēku. Savukārt Gulbe, uzstājoties uz skatuves, vēlas, lai viss tiktu paveikts, cik vien labi iespējams.