Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Mensona bijusī sieva Dita fon Tīza kaila filmējas Rundāles pilī

© Gints Ivuškāns/F64

Šonedēļ Latvijā ieradusies skandalozā amerikāņu šokrokera Merilina Mensona bijusī sieva, ne mazāk skandalozā striptīzdejotāja Dita fon Tīza. Katru nakti ekstravagantā dāma mēro ceļu līdz Rundāles pilij, kur piedalās kāda pikanta video filmēšanā.

«Esmu šobrīd Latvijā – kādā īpaši slepenā un noslēpumainā misijā,» savā «Twitter» kontā šonedēļ ziņoja amerikāņu mūziķa Merilina Mensona bijusī sieva Dita fon Tīza. «Šī ir otrā reize, kad esmu Rīgā,» atklāj skandalozā striptīzdejotāja, kas nebeidz apjūsmot Latvijas skaistumu.

Kā izdevās noskaidrot »VZ«, fon Tīzas «noslēpumainā misija» norisinās tikai naktīs, Rundāles pils telpās, mākslīgā mēness apgaismojumā. Naksnīgo strādāšanu apliecina arī kāds fon Tīzas teksts, kas tapis sešos no rīta: «Piecos un trīsdesmit minūtēs no rīta filmēšanās beidzot ir galā. Plašie Latvijas lauki, biezā migla visapkārt un lielākais oranždzeltenais saullēkts, kādu es jebkad esmu redzējusi. Satriecoši!»

Striptīzs Rundālē

«Jā, Dita fon Tīza patiešām šobrīd filmējas Rundāles pilī,» »VZ« apstiprināja lietuviešu reklāmas firmas pārstāvis Geralds. «Katru nakti Rundāles pilī norisinās Ditas fon Tīzas vārdā nosauktā franču minerālūdens «Perrier» reklāmas filmēšana,» piebilda Geralds. «Mēs gan esam tikai starpposms, kas atbild par reklāmas lokācijas vietas izvēli. Tieši Rundāles pils šīs reklāmas filmēšanai izvēlēta sava milzīgā krāšņuma dēļ – Lietuvā tik greznu piļu diemžēl nav. Reklāma būs 3,5 minūtes gara, un Dita fon Tīza, kā noprotat, būs tās galvenā seja,» informēja lietuvietis. Latvijā šī reklāma nebūšot skatāma. Kā noskaidroja »VZ«, Rundāles pilī tapušajā reklāmā Dita fon Tīza būs redzama gandrīz kaila – pavedinoši iekāpjot greznā strūklakā. Sazinoties ar ekstravagantās dāmas menedžeri, jebkādi mēģinājumi nofotografēt fon Tīzu filmēšanas procesā »VZ« tika strikti liegti.

Četrkantīgais mēness

Kā kādā no naktīm pārliecinājās »VZ«, fon Tīza savām nakts peldēm izvēlējusies stilizētu Rundāles pils iekšienē uzmeistarotu strūklaku. Visi filmēšanas darbi norit absolūtā tumsā, un vienīgais apgaismojums, kas atklāj striptīzdejotājas ķermeni, ir vairāki no ārpuses caur logiem iespīdināti prožektori. Pateicoties franču mākslīgajam mēnesim, kas ir nevis, kā ierasts, apaļš, bet četrkantīgs, filmēšanas vieta ir labi saskatāma jau pa lielu gabalu.

Jāatgādina, ka savu karjeru fon Tīza uzsāka jau 18 gadu vecumā kādā Kalifornijas striptīzklubā, kur drīz vien ieguva milzīgu popularitāti. No 2005. līdz 2007. gadam viņa bija precējusies ar skandalozo amerikāņu mūziķi Merilinu Mensonu. Pērn fon Tīza visus šokēja ar piedalīšanos starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur uz skatuves kāpa ar atkailinātām krūtīm.