Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Bulis atzīst mīlas grēkus un pārmet medijiem netaktiskumu

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Lielu ažiotāžu izraisīja aktiera Andra Buļa "mīlas trijstūris", kurā bez sievas un bērnu mātes Ilzes Bules bija iesaistīta arī sabiedrības dāma Liene Skulme. Žurnālam "Ieva" aktieris atzīst kaunu, kādu izjūt pret savu ģimeni, ieraujot viņus šajā skandālā.

A. Bulis žurnālam "Ieva" atzīst, ka šis viņam vērtību pārvērtēšanas laiks gan profesionāli, gan privāti. Viņš ir atgriezies pie sievas, sapratis savas kļūdas un nožēlojis tās.

"Kad sākās attiecības, par kurām esmu saņēmis tik daudz nosodījuma, manā ģimenē bija dziļa krīze. To es tagad apzinos - mana problēma ir mans straujais raksturs, pārsteidzīgie lēmumi.

Tā vietā, lai risinātu problēmu, es sievai atcirtu: "Tev grūti ar mani dīvot kopā Es tev to nespiežu darīt! Pilna pasaule ar vīriešiem, dzīvo ar kādu no viņiem!" Es aizgāju no ģimenes, īrēju atsevisķu dzīvokli, ar sievu bjām ļoti tuvu tam, lai šķirtos.

Tagad man ļoti grūti pieņemt to, cik vieglprātīgi esmu izturējies. Un tad nāca tās otras attiecības - sākumā man lūdza palīdzību, un es biju gatavs palīdzēt un aizstāvēt. [...] Šajā attiecībās kļuvu par cilvēku, kurš mīla ar ausīm. Man bija pietrūcis, ka saka: tu esi talantīgs, tas, ko tu dari, ir vajadzīgs.
Man tagad ir milzīgs kauns pret savu ģimeni. Visas tās vērtības, ko viņi desmit gadu laikā man bija devuši - uzticību, ticību, gaidīšanu, pieņemšanu, sadzīvošanu - es biju uztvēris ne tikai kā pašsaprotamu, bet uzskatīju, ka viņiem visu laiku man jāpielāgojas," žurnālam izklāsta aktieris.

Kad A. Bulis bija Ķīnā un sieva atsūtīja publikāciju, kurā savas domas par abu attiecībām izsaka L. Skulme, ar kuru saistības bija beigušās, aktieris bijis gatavs "atklāti vicināt kara cirvi". Taču sieva Ilze atturēja un norādīja, ka "ja tu kaut nedaudz vēl cieni sevi un mūs, tad nenolaidies tik zemu". Tad aktieris sapratis, kāds spēks ir viņam blakus - sieva Ilze.

Bulis noraida, ka attiecības ar L. Skulmi ilga trīs gadus, tās bijušas periodiskas.