Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Amber sapinusies ar aktieri Zvīguli

© F64

Pēdējās nedēļās plaši tiek apspriests jautājums, vai Latvijas Nacionālā teātra aktierim Kasparam Zvīgulim ir romantiskas attiecības ar dziedātāju Amber (īstajā vārdā Aija Vītoliņa). Izskatās, ka nav dūmu bez uguns, jo abi par varītēm cenšas izvairīties no šo baumu komentēšanas.

Jau pāris nedēļas bulvārprese mēļo par Latvijas Nacionālā teātra aktiera, precētā vīra un līdz šim sevi par kārtīgu ģimenes cilvēku pozicionējušā Kaspara Zvīguļa un skaistās dziedātājas Amber jeb īstajā vārdā Aijas Vītoliņas iespējamo mīlas dēku. Tā vietā, lai apstiprinātu vai kliedētu šīs runas, abi izvēlējušies grūti izprotamu taktiku: ne viens, ne otrs skaidri un gaiši nepasaka – nē, šādu attiecību starp mums nav vai arī otrādi. Zvīgulis sarunā ar »VZ« ir lakonisks: «Nu, nav man nekādu komentāru. Esmu es pats, un viss. Patiesība ir manā galvā.» Taujāts, vai esošā situācija pašu neapgrūtina un vai nav vienkāršāk pateikt elementāro «jā» vai «nē», Kaspars atbild: «Nu paņemieties taču, ja jums visiem no tā paliek labāk un ja jums tāpēc labāk pērk izdevumus! Es neko stāstīt negribu. Priekš kam?!» Ja romantisku attiecību abu starpā nav, kāpēc tiek spēlētas šādas spēlītes?

Klusē arī «dzintars»

»VZ« piedāvājumam atklāt patiesību «kurvīti» iedeva arī Amber – vienmēr komunikablā un draudzīgā dziedātāja nebija ne sazvanāma (neņēma mobilo telefonu), ne ar īsziņām uz sarunām piedabūjama. Atliek vien izdarīt pašiem savus secinājumus: ja baumām nebūtu iemesla, tad taču tās ar smaidu tiktu noraidītas?!

Jāatgādina, ka Zvīgulis pēc aptuveni gadu ilgas draudzības 2002. gada augustā apprecējās ar šarmanto un talantīgo Jaunā Rīgas teātra aktrisi Sandru Zvīguli. 2003. gadā pasaulē nāca abu meitiņa Žanete.

Laikam jau nav «foršs»...

«Mans vīrs ir ļoti foršs vīrietis,» intervijā žurnālā «Una» šā gada marta numurā par savu vīru Kasparu stāsta aktrise Sandra Zvīgule. «Ne velti viņu izvēlējos par savu vīru, jo trīsdesmit gadu vecumā domāju, ka nekad neprecēšos, ka man nebūs ģimenes, jo neesmu izteikts ģimenes cilvēks. Taču esmu atbildīga – ja ko izvēlos, tad līdz galam strādāju. Nevis cīnos ar zobiem un nagiem, bet daru maksimāli visu iespējamo, kas no manis atkarīgs, lai pasākums izdotos. Svarīgi nebēgt, saskaroties ar pirmajām grūtībām. Piemēram, pirms trim gadiem mēs ar Kasparu pašķīrāmies un dzīvojām atsevišķi, bet tas milzīgais spēks saglābt mūsu attiecības nāca tieši no Kaspara. Viņā ir ļoti daudz vīrišķības, tas pierādījies kritiskos un grūtos brīžos,» stāsta Sandra.

Vai Zvīgulis tomēr pievīlis savu sievu? Nav skaidrs. Taču daudz kas liecina par to, ka nav dūmu bez uguns.