Slidenās ietves ievieš korekcijas Eirovīzijā

© F64

Iespējams, ka Rīgas slidenās ietves ieviesīs korekcijas arī rīt, 27. februārī, Ventspils teātra namā «Jūras vārti» notiekošajā Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē – grupas «H2O» līderis Jānis Strapcāns krītot nopietni savainojis roku.

Eirovīzijas nacionālajā atlasē ar septīto kārtas numuru startēs grupa «H2O», kura izpildīs dziesmu «When I Close My Eyes». Uz skatuves tā noteikti kāps, taču, kā izskatīsies priekšnesums, šobrīd grūti prognozēt. Nedēļas vidū grupas vokālists Jānis Strapcāns restorānā «Roma» ieradās ar asiņojošu roku. «Briesmīgi slidenas ielas, ļoti neveiksmīgi paslīdēju,» »VZ« skumīgi atzina Strapcāns.

Šī liksta viņu piemeklējusi pie restorāna «Kapteiņa Enriko pulkstenis», kas atrodas Dzirnavu un Antonijas ielas stūrī. «Tur bija pilnīgs ledus!» – tā Strapcāns, kas vēl nebija devies pie mediķiem, lai noskaidrotu traumas nopietnību. «Pakustināt [roku] varu, bet sāp – jātaisa rentgens,» prātoja Strapcāns. Šovā gan rokās ņemt ģitāru viņam nav ieplānots, taču «vienā brīdī ir jāsit bungas, un tas varētu būt apgrūtinoši». Vēl pāris dienas pirms Eirovīzijas vokālists gan bija optimistiski noskaņots: «Ja neieģipsēs, tad jau viss būs labi. Citādi gan nāksies veikt izmaiņas šova scenārijā.»

Svarīgākais