Šomase jau izdomājusi bērnam vārdu

© F64

Ceturtajā grūtniecības mēnesī esošā Liene Šomase jau esot izdomājusi vārdu savai topošajai atvasei, ko gan viņa pagaidām neatklāj.

Dziedātāja noteikti jau pirms bērna piedzimšanas painteresēšoties, gaidāms puika vai meitene – to pieprasot viņas nepacietīgais raksturs.

Nodod krūtis

Dziedātājas Lienes Šomases uzvedībā mātes cerībās nekādas izmaiņas nav novērojamas – «Muzikālās bankas» noslēguma pasākumā Ventspilī uz skatuves viņa bija tikpat sprigana kā vienmēr. Viltīgā kleita pieslēpa vēderu un tikai apjomos strauji pieaugušās krūtis apstiprināja to, ka Šomase ir topošā māmiņa.

Naktsklubiem nē!

Kā »VZ« pastāstīja Šomase, pagaidām nekādu izmaiņu viņas dienaskārtībā nav. «Protams, tādi naktsklubi un nakts «tusiņi» atkrīt – kādreiz man patika reizēm aiziet līdz Vecrīgai padejot. Taču es šajā ziņā nejūtu trūkumu, jo man ir pietiekami daudz kā cita, kur izlikt enerģiju un izlādēties,» norādīja dziedātāja. Radošajā jomā tieši šobrīd tiek piedzīvots uzplaukums. «Nāk netipiski daudz ideju – jau prātoju par to, ka pēc gada varbūt varētu piedalīties Eirovīzijā,» klāstīja Liene. Arī šogad pēdējā brīdī viņai piedāvāts piedalīties šajā konkursā, taču neesot patikusi dziesma. «Es neesmu no tiem cilvēkiem, kas kaut kur atzīmējas tikai tāpēc, ka to vajag.»

Kā būs, tā būs labi

Daži topošie vecāki pirms dzemdībām nolemj ultrasonogrāfiju neveikt un neinteresēties par gaidāmā mazuļa dzimumu, bet Šomase pie tiem nepieder. «Zinot savu raksturu un nepacietību – esmu cilvēks, kas visu grib izdarīt laikus. Domāju, ka noteikti painteresēšos [par gaidāmā bērna dzimumu],» atzina dziedātāja. «Es pieņemšu jebkuru variantu: ja dzīvē tā ir noticis, tad noticis.» Viņa jau esot izdomājusi vārdus gan puikam, gan meitenei, taču tos vēl nevienam neesot atklājusi.

Precēties negrasās

Jāatgādina, ka Šomase ilgu laiku slēpa savas attiecības ar Mārtiņu Samuli sakot, ka abi esot tikai draugi. Pagājušā gada nogalē zem «draudzības» izkārtnes vairs slēpties nevarēja, un abi nolēma informēt sabiedrību par gaidāmo mazuli, turklāt tas tika darīts oriģināli – ar ierakstu kompānijas «Mikrofona ieraksti» izplatītās preses relīzes starpniecību. Oficiāli savas attiecības noformēt pāris gan negrasoties. «Man patīk brīvība, un šādas oficiālās saistības, manuprāt, cilvēku ieliek kaut kādus grožos. Protams, tas ir individuāli un atkarīgs no paša cilvēka.»