Agnese Zel­ti­ņa ar Ozo­li­ņu de­vu­šies uz šta­tiem

© Jānis Saliņš F64

Lai gan ofi­ci­āli pa­šķī­ru­šies, ak­tri­se Ag­ne­se Zel­ti­ņa ar re­ži­so­ru Mi­ku Ozo­li­ņu jo­pro­jām sa­gla­bā lie­tiš­ķas dar­ba at­tie­cī­bas.

Pēc ne­ofi­ci­ālas in­for­mā­ci­jas, gan Ag­ne­se Zel­ti­ņa, gan Miks Ozo­liņš šo­brīd at­ro­das Los­an­dže­lo­sā. Nav gan zi­nāms, vai uz Ame­ri­ku vi­ņi de­vu­šies ko­pā vai at­se­viš­ķi. Par do­ša­nos uz «šta­tiem» lie­ci­na Zel­ti­ņas ie­raksts so­ci­āla­jā tī­mek­lī «Twitter: «Ag­rāk man pa­ti­ka Če­ho­va tei­ciens «Uz Mas­ka­vu! Uz Mas­ka­vu!», bet ta­gad es lab­prā­tāk at­kār­to­ju «Uz Los­an­dže­lo­su!» Es­mu ne­iz­sa­kā­mi prie­cī­ga.» Ie­spē­jams, viens no šā brau­cie­na mēr­ķiem ir fil­mas «Omar Sa­ved From Che­aitng» (ta­jā Zel­ti­ņa tē­lo­ja krie­vu pros­ti­tū­tu) pie­da­lī­ša­nās San­dje­go fil­mu fes­ti­vā­lā.

Kā zi­nāms, pirms pus­ot­ra ga­da Zel­ti­ņa ar Ozo­li­ņu ilg­sto­ši uz­tu­rē­jās Ho­li­vu­dā, kur strā­dā­ja pie fil­mas «Es gri­bu ta­vu mei­ču». Pēc tās iz­nāk­ša­nas uz lie­la­jiem ek­rā­niem bei­dzās arī ra­do­šā pār­a la­bi ie­stu­dē­tā rek­lā­mas mī­la – abi pa­šķī­rās pēr­na­jā ru­de­nī. Ta­ču šo­brīd, kā lie­ci­na ne­ofi­ci­āla in­for­mā­ci­ja, arī Ozo­liņš at­ro­das Los­an­dže­lo­sā. Diez vai abi lat­vie­ši pār­ies ie­las ot­rā pus­ē, viens ot­ru ie­rau­got...

Svarīgākais