Pits un Džolija šķiršoties

© Scanpix

Vēstis par aktieru Breda Pita un Andželīnas Džolijas šķiršanos ir uzvirmojušas ar jaunu sparu — ir ziņas, ka viņi jau ir parakstījuši papīrus par īpašumu sadalīšanu un to, pie kura paliks bērni.

Par juridisko dokumentu parakstīšanu saistībā ar 205 miljonus dolāru vērtā īpašuma sadalīšanu un bērnu aizbildniecību vēsta The Sunday Times, tomēr slavenību preses pārstāvji šīs ziņas joprojām nav apstiprinājuši. B. Pitam būs pilna piekļuve trim pāra bioloģiskajiem bērniem Šolohai, Noksam un Vivjēnai, kā arī trim adoptētajiem bērniem Madoksam, Zaharai un Paksam, tomēr viņi dzīvos pie A. Džolijas. Dzeltenais izdevums News of the World ziņo, ka īpašumi tiks sadalīti līdzīgās daļās. Jāpiebilst, ka pāris nav oficiāli precējies.

Baumas par zvaigžņu pāra šķiršanos ir dzirdētas jau vairākus mēnešus, ja ne gadus, tomēr līdz šim P. Pita un A. Džolijas nometnē vismaz ārēji viss ir izskatījies nevainojami. Vien zīmīgi, ka pāris pagājušajā nedēļā nepiedalījās Zelta globusu pasniegšanas ceremonijā, lai arī tajā laurus plūca filma ar B. Pita piedalīšanos — Bēdīgi slavenie mērgļi. Savukārt pagājušajā piektdienā Haiti zemestrīces upuriem veltītā labdarības pasākuma Hope for Haiti laikā B. Pits bija redzams viens pats.

Holivudas pāri kopā saveda darbs pie filmas Misters un Misis Smiti 2004. gadā. A. Džolija gan ir noliegusi, ka viņa ir vainojama toreiz vēl pastāvējušās B. Pita un Dženiferas Anistones laulības pajukšanā, savukārt B. Pits skaidroja, ka nekādu ārlaulības sakaru viņam nav bijis. B. Pits ar Dž. Anistoni šķīrās 2005. gada janvārī, tādējādi izbeidzot savu četrarpus gadus ilgušo laulību.

Kad A. Džolija un B. Pits sāka veidot attiecības, A. Džolija paziņoja, ka viņi neprecēšoties tikmēr, kamēr ASV nebūs atļautas viendzimuma laulības. Savukārt pagājušajā mēnesī intervijā vācu žurnālam Das Neue viņa apšaubīja, vai attiecībās uzticība ir pats svarīgākais elements. „Sliktāk ir, ja tu pamet partneri un pēc tam par viņu runā sliktu,” sacīja aktrise. „Ne es, ne Breds neesam teikuši, ka dzīvošana kopā nozīmē būt sasaistītiem kopā. Mēs rūpējamies, lai viens otru nekādi neierobežotu.”

Svarīgākais