Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

2009. gada Attiecības

© Reinis Kļavis

Vismaz vienā pozīcijā latvieši neatpaliek no modernās pasaules_ tās ir mīlētāju attiecības, kur tiek piekopts arī "sekss ar medijiem", proti, attiecību svarīgums publiskajā telpā daudziem aizvieto pat intīmu tuvību un nereti iegūst nacionālās ziņas svarīgumu.

Plaudes kāzas ar psihoterapeitisku nokrāsu

"Ak, cik skaisti!" – tā, ieraugot Ievas Plaudes un viņas vīra vācieša Jurgena Rēlingera kāzu foto, klusībā droši vien nopūtās ne viena vien šķirtene Latvijā. Tieši tā – lai iedrošinātu savas vienaudzes, ka mīla iespējama arī ap gadiem 50, pazīstamā uzņēmēja, neslēpjot savas šķiršanās sāpes no vīra Jāņa Lasmaņa, kāzas pārvērta par seriālu fotogrāfijās.

Ūdre beidzot sakārto papīrus

Ekstravagantā politiķe un uzņēmēja Ingrīda Ūdre pēc neskaitāmu gadu ilgas kopdzīves ar skotu uzņēmēju Gordonu Latimeru, draugu pamudināta, nolēma savu civillaulību nostiprināt Dieva priekšā. Līgava kāzu tērpā atgādināja baltu dūjiņu, kuru notvēris rūtainajos bruncīšos tērpies skotu drosminieks.

Lieckalniņa – no TV pie miljonāra

Nu ir skaidrs, kāpēc skaistas meitenes tā laužas TV ekrānā. Tas ir labākais veids, kā sevi parādīt skatītājam, turklāt ar zvaigznes pievienoto vērtību iepazīties ar iekārojamajiem līgavaiņiem. Izplosījusies "Cīņu klubā" un "zvaigžņu" šovos, Anna Lieckalniņa pašlaik pavisam klusi mitinās pie ļoti turīgā uzņēmēja Jāņa Grūbes sāniem.

Ķesteris un Nevarauska

Pašlaik populārākais un pieprasītākais aktieris Ģirts Ķesteris joprojām spēj uzturēt iekārojama vīrieša statusu, jo tikai naivais varēja iedomāties, ka, izšķīries no sievas, viņš uz mūžu saistīsies ar seriālā "Neprāta cena" (tagad – "UgunsGrēks") iemīlēto partneri aktrisi Kristīni Nevarausku. Atliek tikai zīlēt, kā izvērtīsies viņu turpmākās attiecības, kur pāris vismaz reizi mēnesī te šķiras, te atkal mīlējas.

Šķēlem «iegaršojas» Magone

Par vienu no gada skandalozākajiem pāriem kļuvis basketbolists un uzdzīvotājs Armands Šķēle un nepilngadīgā vidusskolniece Elgita Magone. Abiem nācās izturēt publiskus pārmetumus par to, ka viņi neslēpj, ka dara TO un paši par to nemaz nemulst. Jauniete tomēr bija spiesta mainīt skolu, un tagad viņai atliek vien cerēt, ka Šķēle, kurš pašlaik spēlē Itālijā, kādā naktsklubā nav ļāvies karstasinīgo itāliešu skūpstiem.

Visi gaida Ķuzules un Skrastiņa mazuli

Aktieru Ilzes Ķuzules un Artūra Skrastiņa gaidāmais mazulis, pateicoties preses uzmanībai, jau tagad kļuvis par ļoti gaidītu personu ne tikai viņiem vien. Interesanti, ka Skrastiņa varonis arī seriālā "UgunsGrēks" būs tēvs, bet ko scenāristi izdomās Ķuzules Elzai? Varbūt abu atvase jau ar pirmajām dienām kļūs par aktieri?

Politiķis un skatuves dīva – joprojām kopā

Neticami, bet fakts – Rīgas domes deputāts, viens no "jaunlaicēnu" līderiem Edgars Jaunups un seksīgā dziedātāja Linda Leen joprojām nav pašķīrušies un ir kopā! Pat neskatoties uz to, ka bulvārprese abus uzmana kā acuraugus, bet Jaunups aizvien dod iemeslus jaunām baumām, parādoties publiskās vietās ar dažādām tumšmatēm. Šķiet, Lindai ir gana noturīga nervu sistēma, ja visi šie apraksti viņu nemaz neuztrauc.

Šomases divi vienā

Maestro Raimonda Paula mīlule dziedātāja Liene Šomase, kura sabiedrībā parādījās te ar autobraucējiem, te ar skatuves kolēģi Andri Ērgli, ilgu laiku uzturēja par sevi mītu kā par meiteni, kura nespēj vien izvēlēties īsto. Arī viņas sabiedrībā itin bieži pieķertais šova "Sapņu līgava" īslaicīgais dalībnieks Mārtiņš Samulis esot "tikai draugs" – tā vismaz abi vēstīja sabiedrībai.

Nu Liene izdarījusi dubultizvēli – visiem lepni paziņojusi, ka gaida bērniņu, un, lai aizdomas nekristu uz kādu "putnu", atklājusi, bērna tētis esot jau presē aprakstītais Mārtiņš Samulis. Interesanti, ka šis paziņojums tika izplatīts ar preses relīzes starpniecību, turklāt šo vēstījumu darīt zināmu bija uzņēmusies kompānija "Mikrofona ieraksti" un pats Guntars Račs. Šķiet, šādi par bērna gaidībām kāds ziņo pirmo reizi Latvijas un varbūt pat Baltijas vēsturē..

Zeltiņa pašķiras no sava jaunekļa

Nācās gandrīz vai noticēt, ka skaistā aktrise Agnese Zeltiņa beidzot būs atradusi īsto – 12 gadus par sevi jaunāku partneri, topošo režisoru Miku Ozoliņu. Drosminiekiem izdevās ielauzties Holivudas sapņu fabrikā un tur uzņemt pirmo latviešu filmu "Es gribu tavu meiču", taču producenta un režisora Ozoliņa un aktrises Zeltiņas presē dāsni aprakstītā mīla beigās izrādījās tikai daļa no scenārija. Nu izskatās, ka Ozoliņam jau jauna filma (tas ir, partnere) padomā, bet Zeltiņa gan vēl mazliet mokās ar jūtu paģirām.

Patmalniece piejaucē «līvu» Grodumu

Kopš tā laika, kad uz skatuves ķērcošais un bieži iereibušais "līvs" Jānis Grodums sācis regulāri pusdienot un gulēt kopā ar tērpu mākslinieci Elitu Patmalnieci, viņš kļuvis pavisam cits cilvēks – rāms un miermīlīgs. Patmalniecei arī attiecībās izdevies neiespējamais – saliekot kopā pabriesmīgas krāsas, panākt baudāmu efektu.

Balode ar Ūdrīti – psihodēliskā mīla

Lai saprastu, kā var pārtikt nevis tikai no pārtikas precēm, bet arī vienam no otra, atliek vien paskatīties uz aktrisi Ivetu Balodi un mūziķi Rolandu Ūdri jeb Ūdrīti. Viņi vienmēr izskatās kā no mīlas apreibuši, lai gan, jāatzīst, par latviešu Sidu un Nensiju dēvētais pāris dažkārt mēdz apreibt ne tikai no jūtām.

Doļģe mainīga kā laika prognoze

"Tauta balss" seja – šķelmīgā Elīna Doļģe – jau bija paspējusi visiem izstāstīt, cik labi ir kopā ar Māri Grigali sadzīvot gan TV ekrānā, gan vienā dzīvoklī. Taču pat improvizāciju lielmeistars Grigalis nespēja uztvert īsto noti, kā Doļģi noturēt. Arī reperim Gustavo viņa izrādījās neatminams pantiņš.

Rozītes un Krištopana jūtas tiešraidē

Aizkustinošs stāsts, kā jauns, skaists un bagāts puisis Kaspars Krištopans, skatoties TV3 laika ziņas, iemīlas blondajā diktorē Maijā Rozītē. Par laimi, jūtu prognoze izrādījās abpusēji visai stabila, un nu pāris kļuvis nešķirams. Pat "Koru karos", kur Rozīte tiešraidē vadīja šovu, Krištopans izmantoja īsās reklāmas pauzes, lai steigtu sabučot mīļoto.

Rajecku mīl arī, kad vairs nav 16

"Man ar viņu ir tik labi – kā ne ar vienu citu nekad nav bijis!" par savu 21 gadu jaunāko draugu Gintu Mauliņu saka dziedātāja Olga Rajecka. Pateicoties šīm attiecībām, viņa apguvusi māku baudīt mirkli, nevis satraukties, kas notiks pēc gadiem. Un viņas izpildītā dziesma "Un vai tu mīlēsi, kad man vairs nebūs 16?" nu ieguvusi jaunu kaverversiju.

Skarule iemīlas reklāmas tēlā

Ekrāna dīva, patiesu optimismu vienmēr izstarojošā Žanete Skarule, atsvabinājusies no Ķestera jaunākā līgavas statusa un mazliet pakoķetējusi ar Mielava dēlu, beidzot atrada brašu puisi Ediju Vucēnu, kurš TV skatītājiem palicis atmiņā kā "Cēsu Džona" reklāmas tēls.

Kulakova trauslā mūza

Komponists Juris Kulakovs 51 gada vecumā atkal ir neglābjami iemīlējies – šoreiz jaunajā un trauslajā mūziķē Ditā Balčus. Abi šovasar jau grasījās svinēt kāzas, bet te līgavas veselība, te ekonomiskā krīze liek šo skaisto mirkli vēl pagaidīt.