Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

"Jaunā viļņa" ballītē apsargi parāda Pulkinenai durvis

© F64

Arī šogad festivālu «Jaunais vilnis» apmeklēja jau ierastais pāris, par miljonāriem dēvētie Oskars Barševskis un Irēna Pulkinena. Taču šoreiz abi koncertu vēroja nevis VIP zonā, bet skatītāju zālē. Pulkinena pabija arī festivāla noslēguma ballītē, taču šeit smalko dāmu apsargi aizraidīja no VIP ieejas.

Uz festivāla noslēguma ballīti Irēna Pulkinena ieradās kopā ar savu oficiālo vīru Esko Pulkinenu. Šajā ballītē līksmoja vien konkursa dalībnieki, daži lūgtie viesi un cilvēki, kas bija iegādājušies ielūgumus par 250 latiem. Ieradusies «Hotel Spa Jūrmala» vestibilā un ļāvusies foto sesijai kopā ar vīru, sabiedrības dāma lepnā gaitā devās uz ieeju viesnīcas restorānā, kur risinājās ballīte. Redzot Pulkinenas ieejas biļetes, apsargs bez ceremonijām parādīja viņai uz durvīm. Izrādījās, ka apmeklētājiem ar pirktajiem ielūgumiem nav paredzēts ienākt ballītē pa centrālo ieeju, bet restorānā jāienāk no tualešu puses – centrālā ieeja bija paredzēta tikai dalībniekiem, VIP viesiem un presei...

Apsarga skaidrais žests smalkas dzīves baudītājai Irēnai Pulkinenai acīmredzami bija nepatīkams trieciens pašapziņai – līdz šim vēl neviens nebija mēģinājis apšaubīt Pulkinenas piederību VIP statusam.