Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

No Fogeles e-pasta Ušakova sievu piesaka dalībai skaistumkonkursā

© facebook.com

Kibernoziedzniekiem jeb «hakeriem» humora izjūtas trūkumu pārmest grūti: šajā nedēļā no viņu uzbrukuma cietusi aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele.

Uzbrukuma rezultāts ir interesants: no Fogeles e-pasta hakeri pieteikuši kā Latvijas pārstāvi skaistumkonkursam «Miss Asia Pacific» Rīgas mēra Nila Ušakova dzīvesbiedri Jeļenu.

Šonedēļ hakeru uzbrukumu piedzīvojusi skaistumkonkursu māmuļa Inta Fogele. Uzbrukuma rezultātā tika piesmieta konkursa oficiālā mājaslapa un uzlauzta Fogeles e-pasta adrese. «Man tika nozagta informācija ar svarīgiem kontaktiem un sadarbības partneriem. Manā vārdā tika izsūtītas arī vairākas vēstules, ka es it kā pārtraucu sadarbību ar vairākiem starptautiskiem konkursiem. Notiek pilnīga sabotāža,» sašutusi bija Fogele. Šajā kiberuzbrukumā bija arī kāds komisks piesitiens, proti, uz Āzijas valstīm orientētu skaistumkonkursu «Miss Asia Pacific» Fogeles vārdā kā Latvijas pārstāve pieteikta Rīgas mēra Nila Ušakova sieva Jeļena. «Tas, protams, nav sliktākais variants, ko sūtīt uz skaistumkonkursu. Taču es Jeļenu nekur nelaidīšu, un Latvijas dalība šajā konkursā ir jau anulēta,» nu jau ar smaidu »VZ« komentē Fogele.

NAV SLIKTA IZVĒLE

Rīgas mēra Nila Ušakova sieva Jeļena ir izpelnījusies kāda hakera simpātijas, kurš glīto tumšmati skaistumkonkursu māmuļas Intas Fogeles vārdā bija deleģējis dalībai «Miss Asia Pacific». Jāteic, skata ziņā Ušakova sieva izskatās krietni efektīgākā par šī gada oficiālo «Mis Latvija» kroņa īpašnieci Evu Dombrovsku.