Latvietei skaistumkonkursā igauniete nozog naudu

© Vakara Ziņas

Septembra sākumā Kiprā norisinājās starptautisks skaistumkonkurss «Miss Peace International 2011», kur ar trešo vietu tika kronēta skaistule no Latvijas Evija Umbraško.

Šī bija otrā reize, kad Evija Umbraško bija Kiprā. «Man šī dienvidu valsts ļoti patīk: pludmales, saulains laiks un vēl Vidusjūra. Tiesa, konkursa laikā mums nekādu ekskursiju nebija, viss laiks galvenokārt pagāja mēģinājumos,» »VZ« stāstīja Latvijas skaistule. Uz īpašiem panākumiem viņa neesot cerējusi. «Trešā vieta man bija pārsteigums, kaut arī pēc konkursa daudzi man nāca klāt un teica, ka gaidījuši, ka man būs labāks rezultāts.»

Konkursa gaitā meitene gan piedzīvojusi arī kādu nepatīkamu faktu. «Pēdējā konkursa dienā atklājās, ka mana istabas biedrene ir zagle. Viņa man bija nozagusi naudiņu – pusi no naudas, bet to es dabūju atpakaļ, jo nebija jau grūti saprast, kura īsti ir vainīga pie šīs zādzības,» tā Evija. Viņas istabas biedrene bija kaimiņvalsts Igaunijas daiļava.

Savu trešo vietu un kroni Evija nosvinējusi mājās kopā ar ģimeni. «Kad devos uz Kipru, Latvijā vēl bija ļoti silts, bet atgriežoties jau bija jūtams aukstums. Jau pirmajā dienā ģērbu mugurā jaku – esmu ļoti salīga un labāk uzturos siltumā.

Svarīgākais