Agneses Zeltiņas meita izjaukusi ģimeni

© Vakara Ziņas

Līdz šim ti­kai pa­zīs­ta­ma kā spo­žās ak­tri­ses Ag­ne­ses Zel­ti­ņas mei­ta, nu Ma­ri­ja Ro­mi­ja (18) pil­nī­gi ne­gai­dī­ti kļu­vu­si par lat­vju žur­nā­lu vā­ka zvaig­zni – dī­vai­nas sa­kri­tī­bas (?) dēļ ar ne­lie­lu in­ter­vā­lu ap­ri­tē pa­rā­dī­ju­šās di­vas mei­te­nes at­klās­mes.

18 ga­dos sla­ve­na tā­pat vien

Ja ne­skai­ta to, ka Ma­ri­ja Ro­mi­ja (18) ir ak­tri­ses Ag­ne­ses Zel­ti­ņas mei­ta, līdz šim par vi­ņu ne­kas vai­rāk prak­tis­ki ne­bi­ja zi­nāms – ja nu vie­nī­gi tas, ka kon­kur­sā uz lo­mu paš­mā­ju se­ri­ālā «Uguns­Grēks» vi­ņa zau­dē­ja «Ra­di­o Skon­to» balss Val­da Mel­de­ra mei­tai Za­nei. Bul­vār­pre­sei Zel­ti­ņas mei­ta kļu­va in­te­re­san­ta ar fak­tu, ka vi­ņa sā­ku­si kop­dzī­vi ar ga­dos kriet­ni ve­cā­ku vī­rie­ti – uz­ņē­mē­ju In­tu Jan­so­nu (43), kurš, ci­ta star­pā, ir arī mei­te­nes īs­tā tē­va Ri­čar­da Bin­des draugs. Vi­ņam lau­lī­bā ar kād­rei­zē­jo Lat­vi­jas iz­la­ses vin­dsēr­fin­gis­ti Vi­tu Ma­tī­si dzi­mu­ši di­vi bēr­ni, ku­riem, vis­maz in­ter­vi­jās, Ma­ri­ja Ro­mi­ja ga­ta­va kļūt te­ju vai par mā­ti.

PR spe­ci­ālis­ti spod­ri­na tē­lu

Ne­sen žur­nā­lā «Li­lit» pub­li­cē­ta­jā in­ter­vi­jā šķiet, ka Zel­ti­ņa jaun­ākā ir vie­na no lat­vju zem­ē pie­re­dzē­ju­šā­ka­jām sie­vie­tēm: par vi­su vi­ņai ir savs vie­dok­lis, vi­su vi­ņa spēj ko­men­tēt. In­te­re­san­ti, ka līdz­īga sa­tu­ra in­ter­vi­ja ta­jā pa­šā lai­kā pa­rā­dī­ju­sies vēl vie­nā žur­nā­lā, kas liek do­māt par ap­zi­nā­tu PR gā­jie­nu: ja bul­vār­pre­se sāk ap­ce­rēt pad­smit­nie­ces gai­tas, ne­pie­cie­šams dot pre­tspa­ru. Ja tā, tad pre­tspars sa­nā­cis gau­žām muļ­ķīgs, jo ne­ko vai­rāk par smai­du šie no­piet­nie prā­to­ju­mi par dzī­vi no 18 ga­dus ve­cas (un bū­tī­bā līdz šim sla­vas in­ku­ba­to­rā dzī­vo­ju­šas) būt­nes la­sī­tā­jā ne­spēj iz­vi­li­nāt.

Ma­za, bet jau sa­mai­tā­ta

Pro­tams, kat­ram sa­va dzī­ve – ja kā­dam ve­cā­kam vī­rie­tim «ķe­ras» jaun­ākas, ja tās sa­vu­kārt in­te­re­sē no­piet­ni vī­rie­ši, kas tur ap­sprie­žams! Ta­ču ir vie­na ni­an­se: Ma­ri­ja Ro­mi­ja mi­nē­ta­jā in­ter­vi­jā ir pa­ma­tī­gi «ap­krā­mē­ju­si» sa­va paš­rei­zē­jā drau­ga sie­vu. «Tā­du nai­du no ma­na drau­ga bēr­nu mā­tes arī ne­bi­ju gai­dī­ju­si. [..] Ir tei­ciens, ka no la­bām sie­vie­tēm ne­aiz­iet. [..] Es zi­nu, ka tas ir grēks un ne­drīkst at­ņemt ot­rai sie­vie­tei vī­rie­ti. Bet ne­var iz­jaukt to, kas nav bi­jis. Bet tā sie­vie­te pa­ti vi­ņu pa­lai­da. Vi­ņi dzī­vo­ja šķir­ti vi­su va­sa­ru. Jau mē­ne­si viņš bi­ja viens. Ti­kai tad viss sā­kās. Es ļo­ti la­bi sa­pro­tu to sie­vie­ti, vi­ņa ir ne­lai­mī­ga, iz­mi­su­si,» prā­to Zel­ti­ņa. «Ti­kai tas, kurš mīl, spēj at­laist. Ta­ču vi­ņa pie­ra­du­si vien­mēr uz­va­rēt. Ļo­ti paš­ap­zi­nī­ga. Spor­tis­te. Un ta­gad tev pa­sa­ka, ka vie­na as­toņ­pa­dsmit­ga­dī­ga, ie­spē­jams, ir par te­vi la­bā­ka. Tas var būt bries­mīgs trie­ciens. Ta­gad es­mu sa­skā­ru­sies ar tik ze­mu in­te­lek­tu, ar tā­du nai­du! Es­mu drau­dus par lās­tu sa­ņē­mu­si.»

Bū­tu smiek­lī­gi, ja ne­bū­tu skum­ji

Cik no­pro­tams no šīs in­ter­vi­jas, Ma­ri­ja Ro­mi­ja Zel­ti­ņa uz­ska­ta, ja kāds ir viens mē­ne­si (uh, cik daudz!), tad ir brīvs. Par at­tie­cī­bu il­gu­mu mei­te­nei vis­pār ir sav­da­bīgs priekš­stats. «[Ar In­tu] esam ko­pā as­to­ņus mē­ne­šus. Tas ir diez­gan ilgs laiks. Do­mā­ju, mū­su kop­dzī­vei ne­viens ne­prog­no­zē­ja vai­rāk kā trīs mē­ne­šus.» Šķiet, šis ir tas ga­dī­jums, kad mēdz teikt – bez ko­men­tā­riem... »VZ« gan sa­zi­nā­jās ar In­ta Jan­so­na bi­ju­šo (eso­šo?) sie­vu Vi­tu Ma­tī­si, ku­ru bi­ja prak­tis­ki ne­ie­spē­ja­mi pie­da­būt uz sī­kā­kiem ko­men­tā­riem – vi­ņa ne­spē­ja val­dīt smiek­lus par bi­ju­šā dzī­ves­bied­ra ta­ga­dē­jās drau­dze­nes at­klās­mēm. Par it kā paus­to nai­du pret mei­te­ni Ma­tī­se bi­ja ne­zi­ņā – ja nu vie­nī­gi par tā­du va­rē­tu uz­ska­tīt kā­dā iz­de­vu­mā paus­tās do­mas par to, ka «no Zel­ti­ņām jau vi­su ko var sa­gai­dīt». Par lās­tu – «Es ne­zi­nu, kur vi­ņa kaut ko tā­du ir at­ra­du­si!» Brīv­die­nās pro­fe­si­onā­lā bu­rā­tā­ja Ma­tī­se jo­pro­jām pie­da­lās sa­cen­sī­bās, tā­pēc arī Ma­ri­jas Ro­mi­jas ap­gal­vo­jums, ka «vi­ņi dzī­vo­ja šķir­ti vi­su va­sa­ru» un «jau mē­ne­si viņš bi­ja viens», iz­klau­sās ap­šau­bāms.

Gan dzī­ve iz­mā­cīs

Ma­tī­se ša­jā lie­tā vis­pār no ko­men­tā­riem vē­lē­jās at­tu­rē­ties. Vai at­tie­cī­bas ar vī­ru jau bi­ja pa­ju­ku­šas pirms jaun­ākās Zel­ti­ņas ie­nāk­ša­nas arē­nā jeb to­mēr ša­jā pro­ce­sā pa­rā­dī­jās 18 ga­dus jaun­ās mei­te­nes pirksts? «Es do­mā­ju, ka vi­ņa tur diez­gan daudz ie­jau­cās,» »VZ« ne­slē­pa Ma­tī­se. «Jā, vi­ņa pa­trau­cē­ja [at­tie­cī­bām].» Vi­ņa gan ka­te­go­ris­ki at­tei­cās kaut ko stās­tīt sī­kāk: «[Ints] pie­da­lās bēr­nu audzi­nā­ša­nā, ša­jā zi­ņā viss ir kār­tī­bā. Es ne­gri­bu ne­ko stās­tīt, es ne­va­ru, sa­pro­tiet arī ma­ni – man ta­ču jā­au­dzi­na bēr­ni, es ne­va­ru ie­sais­tī­ties kaut kā­dās dis­ku­si­jās! Man ir ļo­ti sva­rī­gi, lai bēr­ni aug­tu, lai man bū­tu la­bas at­tie­cī­bas ar bēr­nu tē­vu! Tā­pēc es jums ne­ko ne­ko­men­tē­šu.»