Rajecka: Tā nebija blondīņu parāde, bet nevaldāmu dzīvnieku bars!

© f64

Nedēļas nogalē 11. novembra krastmalā pārsimts blondīņu, viņu draugi un ārzemju tūristi noraudzījās nu jau pēc skaita trešajā «Go Blonde» parādē. Pēc gājiena kritiku par organizatoru neizdarību neslēpa dziedātāja Olga Rajecka, kura, cita starpā, parādes laikā, atkaujoties no uzmācīgiem tūristiem, pamatīgi traumējusi pirkstu.

Šogad pirmo reizi «Go Blonde» pasākuma ietvaros notiekošajā parādē piedalījās arī dziedātāja Olga Rajecka, kuru par komandas «Ar ballītes garšu» galveno seju bija izvēlējušies degvīna liķiera «Xenia» izplatītāji. Parādei dāmas bija rūpīgi gatavojušās, un Rajecka, kas pēc izglītības ir kultūras pasākumu organizatore, savai kompānijai bija pat iestudējusi deju. «Uzskatu, ka parāde – tas ir gājiens, kurā var sevi parādīt. Gan ar tērpiem, gan priekšnesumiem,» »VZ« skaidroja Rajecka.

Taču jau pēc parādes dziedātāja bija krietni ērcīgākā noskaņojumā un nevairījās izteikt arī kritiskāku viedokli par šā pasākuma organizatorisko pusi. Rajecka blondīņu parādi salīdzināja ar nevaldāma dzīvnieku bara kustību, kur visi stumdās un grūstās. «Vai tad nebija iespējas parādes dalībniekus no skatītājiem norobežot kaut ar parastāko lenti? Ne tikai atsevišķos posmos, bet visā ceļa garumā? Un parūpēties, lai starp komandām būtu vismaz kaut neliela distance? Sanāca tāds absurds pūlis. Mēs, piemēram, tam cauri izlauzāmies, tikai pateicoties lietussargiem, ko bijām paņēmušas līdzi, lai nepieciešamības gadījumā izvairītos no lietus!» »VZ« klāstīja Rajecka. Šīs stumdīšanās un grūstīšanās rezultātā viņai pat tika traumēts pirksts. «Es patiešām neredzu nekādu jēgu šai parādei, jo parādes te nebija! Varbūt jāķeras klāt kādam nopietnākam organizatoram un jārīko alternatīvs pasākums,» skarba bija Rajecka.

Svarīgākais