Fogele tiek sildīties pie jaunu puišu sāniem

© F64

Gatavojoties konkursa «Mis un Misters Latvija» finālam, aizvadītās nedēļas nogalē konkursanti un skaistumkonkursu māmuļa Inta Fogele pulcējās salonā «Krio& Beauty», lai iemēģinātu kriosaunu un īpaši gatavotus skābekļa kokteiļus.

Pēc aukstās ledus procedūras segās ietīto Fogeli sildīja konkursa finālā iekļuvušie puiši– izskatījās, ka viņai šāda gādība bija pat ļoti pa prātam.

Pēc aukstuma procedūras aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele bija pamatīgi nosalusi un drebinājās, ietinusies segās. Skaistumkonkursu māmuļu ielenca puskailie pretendenti uz kroni(no kreisās) Oskars Lauva, Edgars Strapcāns un Kārlis Kalniņš, kas baroja savu «vadoni» ar putām no savām skābekļa kokteiļa glāzēm.

AUKSTUMS NEBAIDA

Daugavpilietei Alisei Miškovskai došanās –150grādu aukstā saunā nelikās nekas neparasts, jo ikdienā viņa pavada laiku, strādājot ledus hallē un trenējot daiļslidotājas. «Es domāju, ka konkursam esmu gatava un to, kas ir manos spēkos, mēģinājumos esmu apguvusi,» »VZ» teic Alise.

KONKURSS SALIEDĒ

Kaut arī jaunieši konkursā piedalās ar mērķi uzvarēt, Evita Stepāne atzīst, ka treniņu laikā visi ir ļoti sadraudzējušies un būs pat žēl, ka viss tik ātri beigsies. Ivanam Jevstignejevam skaistumkonkurss likās saistošāks par piedāvājumu kā modelim doties uz ārzemēm, un viņš nolēmis aiziet no «Natalie» modeļu aģentūras.

GATAVAS PROCEDŪRAI

Lai atgūtu mēģinājumos patērēto enerģiju, konkursa finālisti devās izbaudīt aukstumsaunu un pamieloties ar skābekļa kokteiļiem. Pirms enerģijas lādiņa uzņemšanas pretendentes uz kroni(no kreisās) Oksana Užgalova, Evita Stepāne, Lelde Paulsone, Marija Hubašvili, Viktorija Bobova, Zanda Kivleniece un Alise Miškovska smaidot pozēja fotogrāfiem.

PRETPOLI PIEVELKAS

Oksana Užgalova pēc aukstumsaunas apmeklējuma izplūda asarās un jutās diezgan nelaimīga par šādu veselības uzlabošanas metodi. Savukārt Oskars Lauva aukstuma procedūru nolēma izbaudīt pat divas reizes pēc kārtas. Kaut arī puisis ar meiteni ir ļoti atšķirīgi, gatavojoties konkursam, abi ir sadejojušies: viņiem visvairāk patika apmeklēt flamenko un salsas nodarbības.

PIE BĀRA MEITEŅU VAIRĀK

Marijai Hubašvili konkursa treniņos visvairāk patika jogas nodarbības– daudzo treniņu laikā meitene iemācījusies visu uztvert ar smaidu. Savukārt jelgavnieks Andis Vēveris atzīst, ka pēc iekļūšanas konkursa finālistos pie viņa uz darbu pie bāra letes sākušas nākt vairāk meiteņu.

Svarīgākais