Seksbumba Pamela Andersone – tuvu bankrotam

© Scanpix

Finanšu krīze skārusi arī skaisto un bagāto cilvēku pasauli. Piemēram, seksbumba Pamela Andersone ir parādos līdz ausīm, tādēļ nav brīnums, ka bijusī «Pludmales patruļas» zvaigzne atkal piepelnās kā modele.

Nemaksā celtniekiem

Seksīgā pludmales nāra Pamela Andersone savulaik vilka ārā no ūdens slīkstošos, bet tagad tā vien šķiet, ka viņai pašai ir nepieciešams glābējs, kas palīdzētu izkļūt no parādu jūga. Visu savu naudu viņa ir iztērējusi mājas renovācijā un iekārtošanā. Andersone esot parādā kopumā 1,1 miljonu dolāru vairākām celtniecības firmām par veiktajiem darbiem viņas villā Malibu. Piecas firmas ir iesūdzējušas Pamelu tiesā, un viņai draud mājas apķīlāšana.

Bijusī «Playboy» zvaigzne izvairās arī no finanšu inspekcijas, jo neesot nomaksājusi nodokļus – 252 360 dolāru – un soda naudas par 2007. gadu. Viņas menedžeris e-pasta vēstulē kādas būvfirmas vadītājam atklājis, ka Andersone nevarot atļauties viņa pakalpojumus, jo nespējot tos apmaksāt. Celtnieki sūdzas, ka neesot saņēmuši naudu par sešiem mēnešiem.

Pārāk dārgi

Pamela Andersona villu ekskluzīvajā slavenību rajonā Malibu iegādājās par 1,5 miljoniem dolāru, bet kopumā tā izmaksājusi vairāk nekā 10 miljonus dolāru. Nav brīnums, ja dīvānu viņa iegādājas par 55 000 dolāru, bet mūzikas centru – par 180 000 dolāru... Celtniecība un iekārtošanas darbi vēl nav pabeigti, un šim nolūkam vēl esot vajadzīga krietna summiņa. Kā ziņo «Daily Mail», Andersone juridisko nesaskaņu dēļ, kas saistītas ar mājas remontu, esot pārvākusies uz Losandželosu, kur dzīvo nelielā mājiņā ar vienu guļamistabu un vienu bērnu istabu.

42 gadus vecajai divu bērnu māmiņai ir apnikušas visas tenkas, un viņa noraida faktu par savu bankrotu, lai gan nenoliedz radušās problēmas ar celtniekiem. Izdevumam «People» Pamela sacīja: «Esmu finansiāli nodrošināta un pateicos visiem, kas izrādījuši rūpes par mani. Tā ir taisnība, ka man ir sarežģījumi ar dažām celtniecības firmām, kuras strādā manā mājā. Taču tas skaidrojams ar to, ka saņemu aizvien vairāk rēķinu, kaut esmu jau samaksājusi miljonus. Mans advokāts pārbauda, vai visi rēķini ir izrakstīti atbilstoši sniegtajiem pakalpojumiem. Ja jā, tad es arī tos apmaksāšu. Ja ne, tad, protams, nemaksāšu.»

Koloniāla stila villa

Malibu ir viens no dārgākajiem un ekskluzīvākajiem rajoniem Amerikā. Īpašumu šeit Pamela Andersone iegādājās 2001. gadā. Viņai kaimiņos dzīvo tādas zvaigznes kā Toms Henkss, Dastins Hofmans, Demija Mūra un Bārbra Streizande.

Andersones villa ir celta 1959. gadā, un tās kopējā platība ir 215 kvadrātmetru. Villā, kas atrodas tikai dažu metru attālumā no pludmales, ir trīs guļamistabas, trīs vannas istabas, zāle ar spēļu automātiem un biljarda galdu bērniem, kā arī atsevišķs spārns viesiem. Taču Pemai nepatika mājas iekārtojums, tādēļ viņa visu pārplānoja un iekārtoja saskaņā ar saviem priekšstatiem par skaistumu. «Es pati izdomāju, kā viss izskatīsies,» skaidro superzvaigzne. «Man, protams, talkā nāca dizainers, taču es viņam ļoti precīzi izskaidroju, kādu vēlos redzēt savu māju.»

Ieguldīto pūļu un finanšu rezultātā ēka pārtapa koloniāla stila gaišā un saulainā mājā. Sienām Andersone izvēlējusies gaišus kafijas, okera un olīvu toņus. Durvis savukārt izgatavotas no bambusa, kas rada 19. gadsimta tradicionālo Dienvidu štata atmosfēru. Grīdas klātas ar gaišu ozola parketu, kas nedaudz atgādina pludmales smiltis. Mājas iekārtojumā ir arī kāda Pamelai raksturīga rozīnīte: guļamistabā ir stienis striptīzam.

Dzīvo pāri saviem līdzekļiem

Zvaigznes draugi apgalvo, ka finansiāla rakstura problēmas Pamelai radušās pārlieku greznā un izšķērdīgā dzīvesveida dēļ. Viņas ikdienas tēriņi esot astronomiski. «Ja esi superzvaigzne kā Pema, tad domā, ka nauda tev nekad nebeigsies,» stāsta Andersones tuva draudzene Keitlina Rosa. «Viņa praktiski nekad nepārbauda savus bankas kontus, viņa uzskata, ka tie ir kā neizmērojams baseins.»

Holivudas zvaigznes honorāri pēdējos gados ir ievērojami samazinājušies. Pamela aizvien retāk saņem piedāvājumus filmēties reklāmas klipos, taču par spīti tam turpina dzīvot kā agrāk. Daudziem nav šaubu, ka kaislīgā dzīvnieku aizstāve un seksa zvaigzne Pamela ir finansiālās grūtībās, jo viņa vairs nenoraida nevienu piedāvājumu un steidzas no vienas modes skates uz nākamo.

Modes nedēļas laikā Jaunzēlandē Andersone kopā ar Ņujorkas dizaineru Ričiju Riču prezentēja abu kopīgo ekokolekciju, Tas, ko varēja vērot uz skatuves mēles, vairāk gan atgādināja erotisku šovu. Vispirms Pamela parādījās, pilnībā ietīta Riča veidotā tērpā, kuru grezno daudzi mazi kailas Andersones attēli. Tad viņa to vienkārši norāva un turpināja uznācienu, būdama trūcīgi apsegta ar nelielu auduma strēmeli, kas paver skatu uz kailo pēcpusi. Kādas citas fotosesijas laikā dizainers ietērpa seksa simbolu pikantā sarkana auduma gabalā, kuru kopā nesatur ne rāvējslēdzējs, ne podziņas vai cilpiņas. Tērps, kas pilnībā atsedza muguru, draudēja kuru katru brīdi noslīdēt, atklājot to, kas Pamelai ir visvērtīgākais, – krūtis. Taču nez vai viņa par to satrauktos, jo vislabāk jūtas tieši kaila...

Svarīgākais