Jorkšīras terjers Rīgā kļūst par veterinārās klīnikas līdzīpašnieku

© F64

Ne tikai par reklāmas seju, bet arī veterinārās klīnikas «Frančeska Vet» līdzīpašnieci oficiāli kļuvusi sabiedrības dāmas Jeļenas Jekateriņičevas un antikvariātu īpašnieka Viktora Avotiņa kucīte Frančeska.

Jaunā klīnika «Frančeska Vet», par kuras reklāmas seju kalpo Frančeska, tika atklāta pagājušajā mēnesī. Kā jau tas pieklājas, uz atklāšanas svinībām ieradās ne tikai cilvēki, bet arī liels daudzums viņu četrkājaino draugu, to vidū ne mazums Jorkšīras terjeru.

Kā atzina klīnikas līdzīpašnieks Pāvels Rebenoks, nosaukums un tēls, šķiet, izvēlēts ļoti veiksmīgi, jo izraisa simpātijas cilvēkos, līdz ar to arī par klientu trūkumu nevarot pagaidām sūdzēties. «Savā» klīnikā savas līdzīpašnieces tiesības izmantojusi arī Frančeska, kas tur nesen bez maksas saņēma potes.

Jorkšīras terjera saimniece Jekateriņičeva savu mīluli salīdzināja ar Annu Kurņikovu. «Kad tenisu spēlē Kurņikova, visiem ir vienalga, ar kādu rezultātu beidzas spēle – viņu zina visi un nāk uz viņu paskatīties. Tāpat arī Frančeska – viņai ir tikai viena godalgota vieta sacensībās, bet kurš gan zina suņus, kuri iegūst Latvijas un Eiropas mēroga zelta medaļas? Neviens! Toties, ja runa ir par Jorkšīras terjeriem, tad cilvēki uzreiz atceras Frančesku,» ir pārliecināta Jekateriņičeva, kura savu lutekli mēdz ņemt līdzi uz dažādiem saviesīgiem pasākumiem un pat restorāniem, sagādājot tai lielu atpazīstamību sabiedrībā.

Frančeskas līdzīpašnieces statusu apstiprina īpašs sertifikāts, kura autentiskumu apstrīdēt būtu grūti: klīnikas līdzīpašnieks Pāvels Rebenoks, kurš to izsniedza, ir zvērināts advokāts.

Īpaši klīnikas atklāšanai Frančeskai pašūts medmāsas apģērbs, kurā tā uzņēma viesus – citus Jorkšīras terjerus.Ieradies bija arī Frančeskas dēls Ivs Lorāns Frankardi. Kā jau sunim ar ciltsrakstiem, vārds Frankardi veidots no Frančeskas un viņas «vīra» Kardināla vārdiem. Fonā pa labi – klīnikas īpašnieks Pāvels Rebenoks, viņam blakus – galvenais ārsts Ingus Balandins, kurš agrāk strādājis «Līču» dzīvnieku patversmē.

Svarīgākais