Britu karaļnama apsardzei meklē seksuālo minoritāšu pārstāvjus

Londonas policija paziņojusi, ka karaliskās ģimenes apsardzei nepieciešami cilvēki no seksuālo minoritāšu grupām – homoseksuālisti (geji), lesbietes un transseksuāļi, vēsta laikraksts „The Daily Mail”.

Seksuālo minoritāšu pārstāvjus vēlas pieņemt darbā Skotlendjarda īpašā nodaļa SO14, kas tika izveidota 1983. gadā. Ap 400 šajā nodaļā strādājošie virsnieki apsargā aptuveni 20 karaliskās ģimenes locekļus un viņu rezidences.

Pašlaik īpašajā nodaļā ir brīvas 30 vakances. Pretendentiem atkarībā no amata, zināšanām un pieredzes tiek piedāvāts atalgojums no 29,5 līdz 41,2 tūkstošiem sterliņu mārciņu gadā.Jaunajiem darbiniekiem nāksies dienēt trijās britu monarhu rezidencēs – Bekingemas pilī, Vindzoras pilī un Balmoralas pilī Skotijā.

Skotlendjarda pārstāvis norāda, ka policija „vēlas pieņemt darbā labākos no dažādām sociālajām grupām. Dažās mūsu iestādes vienībās ir nepietiekami pārstāvētas sociālās minoritātes, tādēļ mēs aicinām darbā to pārstāvjus.

Vairāki Londonas policijas augsta ranga ierēdņi Skotlendjarda iniciatīvu vērtē skeptiski,norādot,ka tas ir neattaisnojams politkorektums, jo darbā jāpieņem cilvēki, kuri vislabāk veic savus pienākumus, nevis tie, kuri pieder kādai no minoritātēm.

Kā norāda izdevums, homoseksuālisti un lesbietes diezin vai ieinteresēsies par piedāvātajām vakancēm, jo - tikai retajam no viņiem patiks sēdēt „sarūsējušā būdā” un skaitīt laiku līdz darba dienas beigām.

Svarīgākais