Sandis Ozoliņš iesniedzis šķiršanās pieteikumu

© Romāns Kokšarovs

Kā uzzināja portāls nra.lv, Rīgas rajona tiesa ir pieņēmusi laulību šķiršanās iesniegumu no hokeja kluba "Rīgas Dinamo" kapteiņa Sanda Ozoliņa.

Paša S. Ozoliņa komentāru nra.lv neizdevās iegūt, jo hokejists šobrīd atrodas ASV.

S. Ozoliņš jau vairāk kā 10 gadus ir precējies ar Sandru Ozoliņu un sajā laulībā ir dzimuši divi dēli - Roberts un Kristofers.

Jau ziņots, ka maija vidū A/S "Dinamo Rīga" padomes sēdē panākta vienošanās ar pagājušās sezonas komandas kapteini Sandi Ozoliņu par to, ka pieredzējušais aizsargs arī nākamo sezonu aizvadīs kluba sastāvā.

Sarunas ar Ozoliņu par sadarbības turpināšanu tika uzsāktas uzreiz pēc aizvadītās sezonas beigām, jo kluba padome līguma pagarināšanu ar pieredzējušo aizsargu noteica kā vienu no prioritārajiem uzdevumiem. Klubs vēsta, ka sarunas par līgumattiecību turpināšanu nebija vieglas, taču šodienas padomes sēdē panākta vienošanās par sadarbības turpināšu arī nākamajā sezonā.

2009./2010. gada Kontinentālās Hokejā līgas (KHL) sezonā Sandis Ozoliņš Rīgas "Dinamo" sastāvā regulārajā čempionātā 43 spēlēs guva piecus vārtus un izdarīja 20 rezultatīvas piespēles, nopelnot 109 soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu, bet play-off sešos mačos aizsargs izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, nopelnīja 24 soda minūtes un lietderības koeficientu -3.

Svarīgākais