Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Bindemane uz viļņa: prasmīga stiliste un divu bērnu māmiņa

© F64

Pateicoties festivālam «Jaunais vilnis» un grupai «Framest», sevi kā perspektīvu stilisti pierādījusi Santa Bindemane.

 Līdz šim viņa bijusi bieži sastopama dažādos modes un bērnu pasākumos, bet atpazīstamību iemantoja kā grupas «Prāta vētra» mūziķa Māra Mihelsona dzīvesbiedre.

 Par Latvijas konkursantu grupas «Framest» stilu festivālā «Jaunais vilnis» rūpējās estrādes dīva Laima Vaikule un «Prāta vētras» taustiņnieka Māra Mihelsona dzīvesbiedre Santa Bindemane. Abi kopā ir gandrīz astoņus gadus, ģimenē aug divas atvasītes – meita Maija un dēls Andrejs.

Savā ziņā Bindemanei šī bija lielā debija stila konsultantes ampluā, un, pēc speciālistu atzinuma, šī debija esot izdevusies. «Es grupai veidoju nedaudz retro, tādu kā 60. un 70. gadu stiliņu. Ceru, ka bija interesanti un uz skatuves mūsējos pamanīja,» »VZ« stāstīja Bindemane. Konkursam beidzoties, Bindemane savā blogā klāstīja, ka šī viņai ir bijusi lieliska iespēja skatīt šādus pasākumus no to virtuves puses.

Bindemane bieži sastopama dažādos modes un mūzikas pasākumos, tāpat viņa kopā ar bērniem labprāt piedalās dažādās publiskās akcijās. Sievietes ģērbšanās stils ir visai atšķirīgs no ierastajiem sabiedrības dāmu tērpiem, tomēr nevarētu teikt, ka viņa censtos par katru cenu pārsteigt ar savu oriģinalitāti, tāpēc vienmēr izskatās ļoti gaumīgi. Bindemane tiek dēvēta par blogeri, jo viņas nodarbošanās ir rakstu veidošana bērnu un vecāku dzīves stila «Kids Gazette» blogam. «Šobrīd mana galvenā nodarbošanās ir būt mammai, taču mans darbs saistīts ar žurnālistiku – blogoju un rakstu,» tā pati Bindemane.