Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"OKartistes" Crystal un Lingita - kas dziedāt nemāk, demonstrē plikumus

© Aleksandrs Sokolovs

Šonedēļ par sevi atkal runāt lika fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš plašākai apskatei nodeva savu jaunāko veikumu – erotiskas bildes, kas tapušas ar simt gadu vecu fotokameru, turklāt modele ir šova «OKartes skatuve» dalībniece Crystal.

Viņa ir jau trešā šā šova dalībniece, kas savu popularitāti mēģina celt ar savas miesas palīdzību.

Mākslas vārdā

Šovā «OKartes skatuve» iepazītā dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone (īstajā vārdā Zemture) nupat piedalījusies fotogrāfa Aleksandra Sokolova pikantā fotosesijā. Sokolovs atklāj, ka ar digitālo fotokameru nebūtu izdevies sesijā īstenot to, kas sanācis ar tajā izmantoto vairāk nekā simt gadu veco fotoaparātu. Fotosesija ilgusi 14 stundas, uzņemtas 28 bildes, no kurām izvēlētas deviņas labākās. Crystal fotografēta santehnikas salona «BigBen» interjerā – karalienes Viktorijas valdīšanas laika vannā, kuras dizains arī ir vairāk nekā simt gadu vecs. «Ar gala rezultātu esmu apmierināta, un man pašai ļoti patīk šīs bildes. Es uzskatu, ka tās nav domātas tikai publicēšanai internetā, bet drīzāk iederētos kādā mākslas salonā,» sarunā ar »VZ« pauda Crystal. Pirms kāda laika meitene pozēja arī žurnālam FHM, taču šoreiz viņa atkailinājusies jau pamatīgāk. «Es piekritu šai fotosesijai, jo mani uzrunāja tās būtība. Šo es uzskatu par māksliniecisku sadarbību, un arī bildes es vērtēju kā mākslu. Šaubos, vai es piekristu pozēt kaila tikai kailuma pēc,» prātoja Crystal.

Vai ies arī tālāk?

Neilgi pēc izbalsošanas no šova uz pasaulē populārā žurnāla «Playboy» latviešu versijas vāka parādījās vienmēr raudošā vidusskolniece Lingita Lina Bopulu. Pēc fotosesijas jauniete saviem bijušajiem cīņu biedriem stāstīja, ka nav pozējusi kailām krūtīm, taču pēc kāda laika dalībnieku rokās nonāca žurnāls, un visi savām acīm varēja pārliecināties par pretējo. Taču Lingita jau bija kļuvusi pašpārliecinātāka un ar prieku stāstīja, ka šī fotosesija esot ļāvusi viņai atbrīvoties un kļūt drosmīgākai. Jāpiebilst, ka drosme meitenei pieaug un jau rudenī viņa dosies uz Filipīnām pārstāvēt Latviju pirmajā starptautiskajā «Playboy» skaistumkonkursā. «Esmu gatava uzdrošināties, uzņemties risku, izmantot izdevību un doties pretim tam, ko dzīve man sniedz. Aizbraukt uz Filipīnām, manuprāt, ir katra sapnis. Es atkal metos pretī izaicinājumam un domāju, ka arī tur man neies nemaz tik viegli, bet tā būs jauna pieredze,» žurnālam «Playboy» savu prieku paudusi Lingita. Pateicoties šīm aktivitātēm, viņai izdevies kaut nedaudz pievērst uzmanību arī savām ne pārāk augstu vērtētajām skatuves gaitām, bet ko darīt pēc skaistumkonkursa? Acīmredzot darīt to, kas vislabāk padodas, un tad varbūt pēc dažiem gadiem mums pašiem būs sava Pamela Andersone...

«Viltotais zaķis» Brikouska

Smieklīgākā būtne šajā kailfoto sāgā ir pašpasludinātā seksbumba Liene Brikouska, kura nu sevi dēvē par pirmo tetovēto modeli. Viņas kailfoto ar pīrsingu ģenitālijās parādījās sociālajā tīklā «draugiem.lv». Fotogrāfijas šeit ievietoja pati Brikouska un vēl smeldzīgi piebilda, ka kaila var būt arī dvēselē. Pēc pašas vārdiem, šādā veidā viņa mēģinājusi solidarizēties ar citu «OKartes skatuves» dalībnieku Didzi Bordo, kurš bija demonstrējis savu «mazo Didzīti». Tiesa, jau nedēļas beigās Brikouskas kailfoto tika atzīts par viltojumu, proti, uz kāda glīta ķermeņa Brikouska ar fotošopa palīdzību bija uzmontējusi savu galvu. Pie tā gan viņa neapstājās: pēcāk sekoja viegli erotiskas bildes «twitter.com» ar puisi Konstantīnu, bet tad jau nāca klajā arī viņas vienīgais kaut cik vērā ņemamais sasniegums mūzikā – videoklips, kas stipri atgādina kadrus ar bēdīgi slaveno Lindsiju Loenu.