Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Kaupera sieva debitē uz skatuves, dzied dēlam dāvināto dziesmu

© F64

Vērmanes dārzā pirms nedēļas norisinājās pasākums «Maziņš notikums ar lielu sirdi», kura mērķis bija pievērst cilvēku uzmanību audžuģimeņu kustībai Latvijā.

Audžuģimenēm veltīto pasākumu Vērmanes dārzā atklāja grupas «Prāta vētra» solista Renāra Kaupera sieva Agnese, kas uz skatuves kāpa kopā ar mūziķa Andra Sējana sievu Sanitu un viņu bērniem Eremiju un Everitu.

«Prāta vētras» vokālista Renāra Kaupera sieva Agnese nekad nav bijusi tendēta uz publisku izrādīšanos un parasti labākajā gadījumā vienkārši stāv blakus vīram, taču šoreiz pasākuma mērķis bija cēls, tāpēc Kaupere kāpa uz skatuves, lai kopā ar Sējānu ģimenes trijotni izpildītu dziesmu «Brīnumbēbītis». Arī pēc uzstāšanās stiliste Agnese Kaupere smaidīga un ar jaunāko dēliņu Āronu uz rokām turpināja vērot Vērmanes dārzā notiekošo pasākumu. «Dziesma ir ļoti īpaša: Renārs to sacerēja kā dāvanu mūsu mazā dēla Ārona pusgada jubilejā,» »VZ« atklāja Kaupere. Jau 13. jūlijā mazais puisēns svinēs savu gada jubileju.

Šī puikam esot jau trešā reize, kad viņš seko līdzi mammas dziedāšanai. Pirmo reizi, būdams vēl pavisam sīciņš, puika gulēja mammai uz rokām, kad studijā tika iedziedāta «Mēness dziesma» animācijas filmiņai «Lote un mēnessakmens». Savukārt pirms neilga laika Kauperu ģimene sadziedājās ar Sējāniem – muzikālā sadarbība sākās, kad 27. maijā Siguldas pils estrādē notika bērnu festivāls «Izlaidums brīnumskapī»: Kauperi uzaicināja Sējanus paziedāt kopā ar viņiem «Brīnumbēbīti», bet šoreiz bija otrādi un Agnesi uzstāties uzaicināja Sanita Sējāne. «Kļūt par audžuvecākiem ir svētīgs darbs un arī liels ieguldījums mūsu nākotnē,» akcijas cēlo mērķi uzsvēra Kaupere.

Dziedātājs Renārs Kaupers (36) un stiliste Agnese Kaupere (34) ir kopā jau vairāk nekā 16 gadus un audzina dvīņus Edgaru un Emīlu, kuri drīz kļūs 16 gadus veci. Arī dvīņi darbojas mūzikas lauciņā – viņi spēlē pašu izveidotajā grupā, kas zināma kā «Žirafes», taču tagad tiek prātots par grupas nosaukuma maiņu. Emīls spēlē bungas, bet Edgars – soloģitāru. Pērn, 13. jūlijā Kauperu ģimenē pasaulē nāca trešais dēls.