"Princese" Karīna: jūtos vīlusies un nodota

© Vakara Ziņas

«Latvijas princeses» titula pretendentei Karīnai Šmitei šovu nācās atstāt, jo viņai pārmeta nespēju tikt vaļā no smēķēšanas. Karīna to uzskata par liekulību, jo smēķējušas arī citas «princeses», turklāt meitene no kroņa pretendentu loka svītrota bez pierādījumiem – tikai balstoties uz citu «princešu» stāstīto.

Šovu «princese» Karīna atstājusi ar ļoti nepatīkamām izjūtām. «Esmu ļoti vīlusies gan meitenēs, gan šova veidotājos,» »VZ« atzina Karīna. «Nav saprotams, kādas īpašības tad viņi īsti vēlas redzēt «Latvijas princesē». Kas tad ir «princeses» cienīgi? Smēķēšana – nē, bet citu nomelnošana, aprunāšana, liekulība – tās ir «princeses» cienīgas īpašības? Ejot šovā, meitenes visas kā viena apgalvoja, ka nesmēķējot, es vienīgā to atklāti atzinu. Kāpēc bija jāuztaisa tāda «pīle», it kā es būtu vienīgā, kas smēķē – arī citas meitenes to darīja. Nedzīvojam taču 18. gadsimtā, kad sievietes staigāja milzīgās kleitās, ir taču 21. gadsimts! Ja vēl es ietu pa ielu ar smēķi zobos un tāda dotos klāt maziem bērniem, bet šis ir tikai maziņš netikums, kas uz «princeses» personību nekādi neattiecas. Turklāt ne jau smēķēšana bija galvenais, bet tas, ka es esot apsolījusi un it kā solījumu nepildīju, meloju. Kāpēc tā dramatizēt situāciju?!» sašutumu neslēpa Karīna.

Meitenes smēķējušas gan iepriekšējā (piemēram, «viceprincese» Madara Grīnberga), gan tagadējā «princešu» šovā, un interesantākais, ka arī uzstājīgais moralizētājs, «princis» Valdis Škutāns dažos burziņos manīts ar cigareti zobos. Jāatgādina, ka Karīna bija apsolījusi smēķēšanu atmest, taču citas meitenes teicās viņu esot redzējušas, uzvelkot dūmu arī pēc šī solījuma došanas. Karīna to uzskata par absurdu: «Iespējams, ka, ienākot istabiņā, kāda redzēja cigaretes, bet ne jau to, ka es būtu smēķējusi. Cik gan akli var ticēt meitenēm, kas savā starpā ar jebkādiem ieročiem cīnās par uzvaru šovā un ir konkurentes! Nezinu, kāpēc mani vajadzēja izdabūt laukā no šova, bet iemesls tika vienkārši piemeklēts.» Karīnai lielāko rūgtumu sagādājis tas, ka viņu nosūdzējusi Veronika (aizdomas krīt arī uz Olgu un Alisi), ar kuru abas dzīvojušas vienā istabiņā un uzturējušas relatīvi draudzīgas attiecības. «Veronikai vienkārši bija vienalga – viņa jau sajutusies ar kroni galvā. Taču tā šovā jau sajutušās vairākas meitenes,» norādīja Karīna.

Svarīgākais