Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Pašmāju seksīgāko dziedātāju topā piesakās Katy

© Vakara Ziņas

Pašmāju popmūzikas slavas aprindās sevi ar pirmās oriģināldziesmas «Under The Sun» videoklipu pieteikusi jauna skatuves māksliniece Katy Tindemark, īstajā vārdā Jekaterina Elizabete Tindemarka.

Viņa dziesmas uz skatuves grib pasniegt jutekliskākā veidā un radīt šovprogrammu, kas balansētu uz robežas starp seksīgu un skandalozu.

Cenšas iedvesmot

Aizvadītās ceturtdienas vakarā restorānā «Ginger & Fred» sevi plašākai auditorijai pieteica dziedātāja Katy Tindemark. Viņas dziesmas «Under The Sun» videoklipa prezentācijas pasākumā publika bija visai atšķirīga no līdzīgiem pasākumiem: ar vēlmi iedvesmot un likt noticēt saviem sapņiem tikai 23 gadus vecā dziedātāja uz pasākumu bija aicinājusi bērnunamu audzēkņus, jauniešus no sociālās rehabilitācijas un krīzes centriem, kā arī no vardarbības cietušos jauniešus un jauno māmiņu atbalsta grupas pārstāves. «Tas nav domāts kā labdarības pasākums, bet drīzāk kā sava veida integrācijas process šiem jauniešiem. Mans mērķis bija iedvesmot, gribēju uzsvērt, ka galvenais dzīvē ir ticēt saviem sapņiem,» »VZ« skaidroja Katy. Prezentācijas diena dziedātājai bija ļoti nozīmīga, jo šajā dienā dzimusi viņas mamma, kas nu jau ir aizsaulē. «Šis pasākums un klips bija kā paldies mammai par to, ka vienmēr man ir ticējusi un atbalstījusi,» atzina dziedātāja. «Uz skatuves esmu jau no sešu gadu vecuma, 15 gadu vecumā sāku pati rakstīt dziesmas. Vairākus gadus to darīju pašas priekam, bet tad sapratu, ka gribu ar to nodarboties profesionāli un radīt interesantus šovus.»

Piesakās seksīgi un jutekliski

Kādu laiku dziedātāja dzīvoja Zviedrijā, bet Latvijā Katy jūtoties labāk. Tomēr kā dziedātāju viņa sevi redz darbojamies Lielbritānijas tirgū. «Youtube.com» viņas zināmākais veikums ir leģendārās Olivijas Ņūtones-Džonas dziesmas «Physical» video kaverversija – tās oriģinālā versija tiek uzskatīta par vienu no visu laiku seksīgākajiem videoklipiem pasaulē. «Protams, oriģinālā šī dziesma ir ļoti seksīga, bet es savā versijā to mēģināju padarīt vēl jutekliskāku. Nav taču jākaunas paust seksapīlu un jutekliskumu caur mūziku. Pieļauju, ka kādā no saviem videoklipiem es arī varētu izvēlēties seksīgu un skandalozu tēlu, bet tas jau nenozīmē, ka arī ikdienā kā cilvēks es būtu skandāliste,» saka Katy. «Es uz skatuves gribu radīt šovu, lai cilvēkiem būtu interesanti ne vien klausīties, bet arī skatīties.